Ümit Özat: "Fenerbahçe bir karar almalı, Galatasaray'dan futbolcu alınmamalı"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerilim gün geçtikçe artıyor.

Ümit Özat: "Fenerbahçe bir karar almalı, Galatasaray'dan futbolcu alınmamalı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sürekli saha dışı konularla ilgili açıklamalar yapması ve Galatasaray ile ilgili skandal sözler söylemesi tepki çekiyor.

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, gündemle ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ, PARASIYLA REZİL OLUYOR"

"Ali Koç, parasıyla rezil oluyor. Yanındakiler hep parası için duruyorlar. Şanlıurfa'da 15 senedir maç oynanmadığını nasıl söyler? İşte yanındakiler söyletiyor. Başkan kayıtsız şartsız birine güvendiğinde hep güveniyor. Son 5 yılda en çok puan toplayan takım olup hiç şampiyon olamadıkları sözünü önüne getiren kimse hemen tazmimnatıyla birlikte yollarım. Böyle bir hesaplama yok. Başkana bunları nasıl yaptırıyorlar?"

"GALATASARAY'DAN FUTBOLCU ALINMALI"

"Fenerbahçe kongresinde bir karar alınmalı. Galatasaray'dan futbolcu alınmamalı. Madem bu kadar böyle almayacaksın ya da profesyonel oyuncu olarak görüp efsane demeyeceksin. Çok rahat kandırılıyorsunuz, kusura bakmayın. Emre Belözoğlu'nda dediğime geldiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 22:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cancan
Cancan - 3 hafta Önce

Ümit özat fb galatasaraydan futbolcu alamaz ancak galatasaray verirse alir

Derbent
Derbent - 3 hafta Önce

Söyleyin Ali koça gs nin yaptığı scout raporlarındaki futbolculardan da uzak dursun yıllardır gs nin ekmeğini yiyorlar daha doğru düzgün tutmuş bir scout transferleri bile yok. Bakıyorlar gs kimle ilgileniyor tek dertleri ayak bağı olmak. Bir de vizyon sahibi büyük takımmış gibi reklam yapıyorlar

Ertan ç
Ertan ç - 3 hafta Önce

Ümit ezik ezik bağırıp çağırıyorsun sağda solda. Ekmek çıkmaz sana başka bir iş bul.