Ali Koç'un Galatasaray maçına U19 Takımını çıkarma nedeni çok başkaymış!

Galatasaray, Süper Kupa maçını geride bırakırken Fenerbahçe'nin her gün yeni bir saha dışı gündemiyle karşı karşıya kalıyor.

Ali Koç'un Galatasaray maçına U19 Takımını çıkarma nedeni çok başkaymış!

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"MAÇA ÇIKMASALARDIR DİK DURUŞ OLURDU"

"Fenerbahçe, bu sezon haksızlıklara uğradığını söylüyor. Sayın Ali Koç ve Fenerbahçe yönetimi eğer bu maça çıkmasaydı, ben kendi adıma 'Fenerbahçe dik duruş sergilemiştir. Kendisine yapılan haksızlıklara karşı doğru yapmıştır.' derdim ama böyle yapmadılar. U19 oyuncularının suçu ne?" 

"ALİ KOÇ BAŞKANLIĞA DEVAM ETMEK İSTEDİĞİ İÇİN U19 OYUNCULARINI MAÇA ÇIKARDILAR"

"Fenerbahçe maça hiç çıkmasaydı, yöneticiler hak mahrumiyeti cezası alacaklardı. Bence, Sayın Ali Koç başkanlığa devam etmek istiyor. O gelecek cezalar nedeniyle de sıkıntı yaşayabilirdi. Sonrasında Süper Kupa'ya U19 oyuncuları gelmek zorunda kaldı. Yapılan genel kurul da Ali Koç'un seçim kampanyası gibi bir şey oldu." 

"ALİ KOÇ GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN İMZA KONUSUNU ÇIKARDI"

"İmza konusu birdenbire nereden çıktı? Çünkü Şanlıurfa'da tarihin en büyük rezaletlerinden biri yaşandı. Sayın Ali Koç yönetimi, bir kez daha gündemi değiştirmek için bu konuyu masanın üzerine bıraktı. Bence Galatasaray da muhalefet olsun diye imza vermiyor."

"GALATASARAY MAÇTAN ÖNCE KUPAYI ALMAK İSTEMİYOR"

"Federasyonun, Süper Kupa ile alakalı kararları 1 hafta içerisinde vermesi gerekiyor. Galatasaray'ın bir sonraki iç saha maçı Pendikspor ile. Galatasaray yönetimi, o maçtan önce kupayı almak istemiyor. Özel bir organizasyon hazırlanabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 22:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Selanik Göçmeni T. C
Selanik Göçmeni T. C - 3 hafta Önce

Ali efendi nasıl 57 'nci saniyede filcanı taştan oyarlar gerisi malum sana nacizane teklifim en kısa zamanda iyi bir psikoloğa yada İCARDİ'ye görünmeni tavsiye eder bir an evvel futboldan elini ayağını çek futbol için bir beka sorunu oluştuyorsun.Tehlikeli sularda yüzüyor boğulursun.

A.kul
A.kul - 3 hafta Önce

Kerem Aktürkoğlu kendini ne sanıyor ki Rakip takımın kendince uydurduğu sebeplerle yaptığı protestoya destek verecek şekilde bir karar alsın eğer bu gerçekse yönetimin çok ağır bir ceza vermesi lazım bu ne haddini bilmezlik ya

aliriza kahraman
aliriza kahraman - 3 hafta Önce

Fb hata yaptı.
Bereketin, affın, mağfiretin oluk oluk aktığı rahmet ayı Ramazan'ı Şerifi ibadetlerimizle, şevk, huzurla idrak edip bayrama ulaştık, Elhamdulillah
Sevdiklerinizle birlikte Bayramı bayram tadında geçirmeniz dileğiyle; Siz değerli dostlarımızın ve aziz Türk Milletinin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlarım

Güven Orçun
Güven Orçun - 3 hafta Önce

MAÇA ÇIKMASALARDIR DİK DURUŞ OLURDU" "çıkmasalardır " ne ? Yahu !!!

M.H.M.S
M.H.M.S - 3 hafta Önce

Peki açıklamayı yapan adam nerden duydu Ali koçla arkadaşmı uyduruyorlar