Emre Akbaba: "Asla oynamam, formasını giymem"

Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba çarpıcı açıklamalar yaptı. Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu belirten Emre Akbaba, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyemeyeceğini açıkladı.

Emre Akbaba: "Asla oynamam, formasını giymem"

Sezon başında sürpriz bir şekilde bonservisiyle Adana Demirspor'a giden Emre Akbaba flaş açıklamalar yaptı. Çocukluğundan beri Galatasaraylı olduğunu söyleyen Emre Akbaba, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kapıları kapattı.

GALATASARAY EMRE AKBABA İÇİN 4 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Galatasaray'ın bundan 4,5 yıl önce 4 milyon euroluk yatırım yaptığı Emre Akbaba, Sarı-Kırmızılılarda bir türlü isteneni verememişti. Yaşadığı sakatlıklarla gündemden düşmeyen Emre Akbaba, 2022-23 sezonu öncesi beklenmedik şekilde bonservisiyle Adana Demirspor'a imza atmıştı.

EMRE AKBABA EZELİ RAKİPLERE KAPIYI KAPATTI

İnişli çıkışlı grafiğini Adana Demirspor'da da sürdüren Emre Akbaba, kariyerine dair çarpıcı bir açıklama yaptı. Galatasaraylı olduğunu belirten Emre Akbaba, Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giyemeyeceğini söyledi.

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ FORMASI GİYEMEM"

"Çocukluktan beri Galatasaraylıyım. 3 büyüklerde Galatasaray'dan başka takımın formasını giyemem" ifadelerini kullanan Emre Akbaba, ezeli rakiplere sırt çevirdi.

OKAN BURUK, EMRE AKBABA'YA GİYDİRMİŞTİ

Öte yandan Okan Buruk, sezon başında Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Emre Akbaba'nın ayrılık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada deneyimli isme giydirmişti. "Ben de oynamıyordum ama Galatasaray'da kaldım" diyen Okan Buruk, "Sezon başında Emre Kılınç 3 kez gitmek istediğini söyledi. Son geldiğinde izin verdik. Emre Akbaba da aynı şekilde gitmek istedi. Oynamak istemeyi anlıyorum, saygı gösteriyorum" şeklinde konuşmuştu.

Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de 8 maça çıkan Emre Akbaba 1 asistlik katkı verdi.

Kaynak: Akşam

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2022, 20:33
YORUM EKLE