Emre Aşık: "Trabzonspor bedelsiz aldı, Galatasaray alsaydı büyük fark yaratırdı"

Galatasaray'ın Ankaragücü karşısında oynadığı futbol büyük takdir topladı.

Emre Aşık: "Trabzonspor bedelsiz aldı, Galatasaray alsaydı büyük fark yaratırdı"

Galatasaray, Ankaragücü'nü 3-0 mağlup ederken Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini sürdürdü.

beIN SPORTS yorumcusu Emre Aşık, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Aşık'ın açıklamaları şu şekilde:

"LİGİN ÇOK ÜSTÜNDE BİR FUTBOL GÖRDÜK"

"Galatasaray öyle bunaltan bir baskı kurdu ki Ankaragücü'lü oyuncular topu uzaklaştırmak yerine artık taca atmaya başladı. Ligin çok üstünde bir futbol gördük."

"GALATASARAY ALSAYDI BÜYÜK FARK YARATIRDI"

"Trabzonspor, Borussia Dortmund'un sağ beki Thomas Meunier'i bedelsiz kadrosuna kattı. Gelir gelmez 3 asist yaptı. Galatasaray alsaydı büyük fark yaratırdı. Aurier ise hemen sakatlandı. İsmini Avrupa'ya yazdın, Sparta Prag maçında yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 14:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 2 ay Önce

Bizim durum şanssızlık mı beceriksizlik de mi var biraz işin içerisinde onu bilmiyoruz. Ama şu bir gerçek ki, GS ye transfer olduğunda sakat yada hazır olmayan oyunculardan midemiz bulandı. Artık yeter, bir oyuncu transfer ediyorsak hemen ertesi gün oynayabilecek oyuncu neden alamıyoruz biz.
Yıllardır en çok şampiyon olan, bu nedenle de en çok Şampiyonlar liginden ve Türkiye liginden gelir elde eden takımız. Ama finansal durumumuz hep batıkta. Demek ki birileri götürüyor uzun yıllardır. Bu yönetime asla lafım yok.