Ali Ece: "Galatasaray'ın neden gönderdiğini anladık, iyi de bir transfer yaptılar"

Galatasaray, Süper Lig'de Ankaragücü engelini 3 golle geçmeyi başardı.

Ali Ece: "Galatasaray'ın neden gönderdiğini anladık, iyi de bir transfer yaptılar"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"ALMANYA'DA BARINAMAZDI"

"Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu kim? Fred. Galatasaray'ın dinamosu kim? Torreira. Fenerbahçe, Fred'siz zorlanıyor ama Galatasaray'ın Torreira'sız zorlanmadığını bu maçta gördük. Çünkü Okan Buruk başka bir formül buldu ve takımına bunu aşıladı. Okan hoca, Berkan Kutlu'yu safkan kesici, Kerem Demirbay'ı da pasör olarak kullandı. Ayrıca duran topu da iyi. Zaten duran topu iyi olmayan adam Almanya'da barınamazdı. Dikkat edin Eyüp Aydın da iyi duran top atıyor. Berkan ve Kerem Demirbay ortada iyi olunca Davinson Sanchez zaman zaman ileri çıktı ve golünü attı."

"GALATASARAY'IN NEDEN GÖNDERDİĞİNİ ANLADIK"

"Derrick Köhn'ün zaten iyi transfer olduğunu söylemiştik. Kazımcan Karataş'ı Galatasaray'ın neden gönderdiğini anladık. Onda ne yoksa Köhn'de hepsi var. Güçlü, dripling yapmayı biliyor, hem fiziksel hem de zihinsel açıdan dengeli. Ne zaman driplingi kesip pas vermesi gerektiğini veya doğru zamanda orta yapması gerektiğini biliyor."

"GALATASARAY, TURU GEÇECEKTİR"

"Sparta Prag'ın turu geçmesi için yenmesi gerekiyor. Priske, bu maçta Haraslin'i oynatacaktır. İyi bir son vuruş ustası ama hızlı değil, Barış Alper Yılmaz onu tutacaktır. Ben Galatasaray'ın önceki maça göre daha fazla boşluk bulup turu geçeceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2024, 09:12
YORUM EKLE