Levent Tüzemen: "Galatasaray iyi ki transfer etmiş, hayran kaldım, o da yeni transfer gibi döndü"

Galatasaray, Süper Lig'de Ankaragücü'nün deplasmanda 3-0 mağlup ederken oynanan futbol takdir topladı.

Levent Tüzemen: "Galatasaray iyi ki transfer etmiş, hayran kaldım, o da yeni transfer gibi döndü"

Galatasaraylı gazeteci Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Ankaragücü galibiyetini yorumladı.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"ÜST DÜZEY BİR GALATASARAY İZLEDİM"

Galatasaray, 23. şampiyonluğunu Ankargücü deplasmanında kucaklamıştı. Final haftalarına girilirken G.Saraylı oyuncular zirveye dev adımları yine Başkent'te attı. Coşkulu, disiplinli, istekli, arzulu, çalışkan ve yardımlaşması üst düzeyde olan bir G.Saray izledim. Oyuncular hem keyif verdiler hem de kendileri oynadıkları futboldan keyif aldılar. 

"SANCHEZ'İ İYİ Kİ TRANSFER ETMİŞLER"

Davinson Sanchez'e hayran kaldım. Sanchez'i iyi ki yönetim transfer etmiş. Kolombiyalı yıldız oyuna resmen hükmetti. Doğru pozisyon alarak rakibe pozisyon vermedi. Sakin ve sabırla geriden topu oyuna akıllı paslarla soktu. Hücuma çıktı, golünü attı. Hava toplarını kaybetmedi. Güvenliydi ve çevresine de güven verdi. 

"OLIVEIRA, YENİ TRANSFER GİBİ DÖNDÜ"

Topu kaptıran her G.Saraylı oyuncu başta Mertens, Tete, Demirbay, Aktürkoğlu olmak üzere yeniden kazanmak için disiplinle rakiplerini kovaladı. Bir şutu direkten dönen Sergio Oliveira yeni transfer gibi döndü. 

"TETE'NİN PERFORMANSINA BAKINCA..."

Oyunun başında yapılan önde baskı G.Saray'ın erken iki gol bulmasını sağladı. Kerem belki çok top kaybıyla oynadı ama çok çalıştı, çok mücadele etti. Tete'nin performansına bakınca dilerim bu güzel, etkili ve çalışkan oyununu artık bir istikrara oturtur. 

"KÖHN'ÜN KUMAŞI GERÇEKTEN PARLIYOR"

Derrick Köhn'ün kumaşı gerçekten parlıyor. Alman disipliniyle yoğrulmuş Köhn'ün hücuma çıkmasını, ikili mücadelelerde ayakta kalıp topu kazanmasını, yabancılık çekmemesini hedef transfer olarak gördüm. 

"ICARDI, DAHA DİRİYDİ"

Icardi daha diriydi ama yine istediği topları alamadı. Bir ara kendisine pas atan ama topun şiddetini ayarlayamayan Kerem Aktürkoğlu'na, "Olsun takma kafana" diye tebessüm yaptı. 

"ZAHA, HOCANIN ADALETİNİN KIYMETİNİ BİLMELİ"

Okan Hoca tüm oyunculara adaletli davranıyor. Zaha da hocasının adaletinin kıymetini bilmeli ve Joker Barış'a, Berkan'a, Mertens'e, Kerem'e bir göz atıp arkadaşları kadar koşup mücadele etmeli. Zaha bireyselliği bir kenara bırakıp takım için oynamalı.

Kaynak: Levent Tüzemen / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2024, 01:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Zaha'nın ne olduğunu anlayabilmiş değilim.. Kaç tane ara pası attı hiç biri yerini bulmadı.. Olgunluğunun da zirvesinde ne zaman öğrenecek acep?

Can
Can - 2 ay Önce

Zaha halı saha topçusu gibi oynuyor bazen taraftar olarak gerçekten biseyler yapabilecek mi diyoruz çok dengesiz oynuyor çok inişli çıkışlı toparlanması lazım artik

İsmail Akbaba
İsmail Akbaba - 2 ay Önce

Zaha kendi ne oynadığını bilmiyor ve onun Angelino yu zaha yüzünden kaybettik zahanın hataları hem takıma da zarar. Zahanın kötü niyeti yoktur lakın Galatasaray kadrosu na uygun değil. Süreklilik yok 2 maç kurtardı tamam ama kendini takım arkadaşlarına uydurmalı ve takım arkadaşlarına uymalı ve okan yada saygısızlık etmemeli. İyi bi fiyat veren olursa gönderilmeli....