Emre Bol: "Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'da oynamasını istiyorum"

Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi transferinin tamamlanmasına çevrildi.

Emre Bol: "Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'da oynamasını istiyorum"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Mauro Icardi transferiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"BİR FENERBAHÇELİ OLARAK İSTİYORUM"

"Bir Fenerbahçeli olarak Icardi'nin Galatasaray'da oynamasını istiyorum. Bunlar güzel şeyler. Bizim marka değerimizi yükseltir. Suudi Arabistan'ın 5 tane majör lig üzerine kabus gibi çöktüğü ortamda Icardi'yi alıp getirip Galatasaray forması giydiriyorsun. Bunlar çok değerli şeyler. Galatasaray yönetimine herkesin teşekkür etmesi lazım. Suudi Arabistan'a rağmen buraya getirdiler."

"HERKESİN ÜZERİNDE ICARDI FORMASI VAR"

"Icardi, yine sezonun en önemli transferlerinden biridir. Icardi ilk geldiğinde binlerce kişi karşılaşmıştı, yine binlerce kişi karşılayacak. Sokakta dolaşıyorum, herkesin üzerinde Icardi forması var. Bu adama 'Fazla para verip aldılar' diyebilir misin? Bu kadar forma satışı yaptı."

"GALATASARAY'A TARAFTAR KAZANDIRIYOR"

"Bir de geçen sene kaç tane çocuk, Icardi sayesinde Galatasaraylı oldu. Bir takımı tuttuğun zaman ömür boyu o takımın aynı zamanda müşterisisin. Forma alacaksın, kombine alacaksın, bilet alacaksın. Icardi, sana müşteri kazandırıyor. Şu ana kadar bile en az 20 bin tane taraftar kazandırdı. Bundan 20 yıl sonra biri çıkacak ve 'Ben Icardi sayesinde Galatasaray taraftarı (müşterisi) oldum' diyecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2023, 14:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk Kul
Haluk Kul - 11 ay Önce

GS bir dünya markası