Emre Bol: "'Galatasaray'dan gitsin' diyordu, ben yüzde 100 emindim, geldiği günden beri öve öve bitiremiyorum, çok can yakar"

Galatasaray'ın son haftalardaki çıkışı ligde üst sıralara yükselmesini sağladı.

Emre Bol: "'Galatasaray'dan gitsin' diyordu, ben yüzde 100 emindim, geldiği günden beri öve öve bitiremiyorum, çok can yakar"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

-BEN YÜZDE 100 EMİNDİM-

"Okan hoca toparladı, haftalardır bunu söylüyorduk. Hep başka isim söyleyenlere de bunu söylüyordum. Galatasaraylı hasta bir arkadaşım var, 'Okan hoca, Galatasaray'dan gitsin, o gelsin, bu gelsin' diyordu. Başakşehir maçından sonra 'Okan hocayı gördün mü?' dedim, 'Okan hoca, büyük hoca' dedi. Okan hocanın toparlayacağından ben yüzde 100 emindim. Galatasaray, çok net bir galibiyet aldı. Dosta güven düşmana korku saldı."

-GELDİĞİ GÜNDEN BERİ ÖVE ÖVE BİTİREMİYORUM-

"Galatasaray, zaten çok iyi bir takım. Tabancı gibi oyuncuları var. Mertens'i geldiği günden beri öve öve bitiremiyorum. Onun üstüne de Icardi kendisini biraz toparladı ve bambaşka bir adam seyrediyoruz. Icardi gibi yıldızları bu yaşta Türkiye'ye getirmek kolay değil. Bir takım oyuncusu olduğunu da Kerem'e yaptığı asisste gösterdi. Normalde bir santrfor oyuncusu orada vurur. Icardi, çok can yakar. Mertens ve Torreira da çok can yakar."

-KEREM AKTÜRKOĞLU UÇAK GİBİ-

"Kerem Aktürkoğlu, çok şey beklediğimiz oyunculardan biri. Uçak gibi çocuk. Transfer de yapabilecek oyunculardan biri. Galatasaray'ın en değerli oyuncusu. İyi de bir çıkış yaptı. Bunu da devam ettirir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, 19:32
YORUM EKLE