Serkan Korkmaz: "Hocası ona 'Galatasaray'da kendini çok yıpratma' dedi, ben böylesini hiç görmedim"

Galatasaray'da Dünya Kupası arasında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Serkan Korkmaz: "Hocası ona 'Galatasaray'da kendini çok yıpratma' dedi, ben böylesini hiç görmedim"

Galatasaray'da Haris Seferovic ile yolların ayrılması beklenirken Sacha Boey ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor.

A Spor yorumcusu Serkan Korkmaz, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Korkmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

-SEFEROVIC İLE İLGİLİ ŞÖYLE BİR DEDİKODU VAR-

"Şöyle bir dedikodu var, göreceğiz. Seferovic, bugüne kadar kendisini Dünya Kupası'na sakladı. Hocası ona 'Sen Dünya Kupası'nda oynayacaksın. Galatasaray'da kendini çok yıpratma' dedi. Zaten Seferovic, bu performansla İsviçre Milli Takımı'na çağrılır mı? Ben yine de ilk 11'de oynayacağını hiç sanmıyorum. Galatasaray, Seferovic'in Dünya Kupası'nda iyi oynamasını ister ki başka kulüplere gidebilsin."

-SACHA BOEY GİBİSİNİ GÖRMEDİM-

"Bunca yıldır futbolu izliyorum, ligi yakından takip ediyorum, böylesine bir performans çıkışı görmedim. Geçen yılkı Sacha Boey ile bu sezonki Sacha Boey aynı kişi mi? Ondan bile emin değilim. Öyle büyük bir performans sergiledi ki çocuk, büyük umutlarla alınmış Fransa Milli Takımı görmüş Dubois gibi adamı kesti hem de çatır çatır kesti, kimse gıkını çıkartamadı. Çocuk da gidip 'Benim yedeiğim 1.8 milyon Euro alıyor. ben 480 bin Euro2ya artık zor oynarım' diyebilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2022, 15:34
YORUM EKLE