Emre Bol: "Sen adamdan ne aldın da Galatasaray'da oynatıyorsun? Yarım oyuncu, ortada yok"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı eleştiri almaya devam ediyor.

Emre Bol: "Sen adamdan ne aldın da Galatasaray'da oynatıyorsun? Yarım oyuncu, ortada yok"

TRT Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"KEREM'İN YERİYLE OYNAMAYIN"

"Kerem Aktürkoğlu'nun yeriyle oynamayın. Zaha, ne yaparsa yapsın, Galatasaray'da isim oynuyor. Okan hoca, burada bir yanlışlık yapıyor. Elinde Kerem gibi bir oyuncu varken ve sol tarafta o kadar etkiliyken oynatmak için yer aramana gerek yok. Bu adam sol açık oynar."

"GEREKİRSE ZAHA'YI DA KESECEKSİN"

"Kerem, aşağı doğru gidiyor. Taraftarlar bir şey söylüyor. Zaha'yı kes, niye kesemiyorsun? Gerekirse Zaha'yı da keseceksin. Elinde pırlanta gibi bir oyuncu var.

"HALİL DERVİŞOĞLU'NU NİYE OYNATIYORSUN?"

"Halil Dervişoğlu, ortada yok. Sen Halil'i niye oynatıyorsun? Halil'den ne aldın da orayı hak ediyor. Kazımcan Karataş'ı al sol beke, Barış Alper Yılmaz orada oynasın. Zaten yeri orası. Elinde komple bir oyuncu var ama yarım oyuncu Halil'i oraya koyuyorsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 20:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert Karadağ
Mert Karadağ - 4 ay Önce

Futboldan zerre anlamayan bom boş bir adamsın Emre Bol. Ayrıca sen git fb hakkında konuş
Önceki maçta Kerem bomboş halil'e pas verse, Tete basit golü kaçırmasa, adi hakem net golü iptal etmese, Halil'in skor hanesinde 1 gol 2 asist yazıyordu 2 maçta. Halil'in günahı ne bunlarda? Ezbere ve bomboş konuşuyorsunuz

Rüstem Erol
Rüstem Erol - 4 ay Önce

Çünkü ; futbol dan anlamıyor. Onu takımın başına getirenler de futbolu bilmeyen insanlar. Nasrettin hocanın göle maya çalmasına benziyor olanın hoca olması. Ya tutarsa.