Milan ve Bayern Münih transfer listesine aldı, Galatasaray rekor bonservis istedi!

Ara transfer döneminde stoper transferi yapmak isteyen Milan'ın gündemindeki isimlerden biri de Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı oldu.

Milan ve Bayern Münih transfer listesine aldı, Galatasaray rekor bonservis istedi!

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı'nın adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor.

MİLAN, LİSTESİNE ALDI

Abdülkerim Bardakcı için son iddia ise Milan oldu. Calciomercato'da yer alan habere göre Milan, Abdülkerim Bardakcı'yı listesine aldı.

Ocak ayında stoper transferi yapmak isteyen İtalyan devinin asıl hedefinin Torino'da forma giyen Alessandro Buongiorno olduğu belirtildi.

B PLANI OLARAK TUTUYORLAR

Milan'ın Buongiorno'dan sonuç alamaması halinde B planını devreye sokacağı kaydedilirken, bu noktaya adaylardan birinin de Abdülkerim Bardakcı olduğu vurgulandı.

Ancak haberde Abdülkerim Bardakcı için Bayern Münih'in de devrede olması ve Galatasaray'ın milli futbolcuya 15-20 milyon Euro değer biçmesi nedeniyle transferin daha ilk aşamada olumsuz sonuçlanabileceği aktarıldı.

REKOR BONSERVİSLE GİDEBİLİR

Transferin 16 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama gerçekleşmesi halinde Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak kayıtlara geçecek.

Bu sezon tüm kulvarlarda 30 maça çıkan deneyimli stoper, 4 gollük skor katkısı da verdi. 

29 yaşındaki savunmacının Galatasaray ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: NTV

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 15:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 4 ay Önce

Rekor dedikleri 16 mı :D
30'dan aşağı kariyer dönemini geçiren şampiyonlar ligi oyuncusu mu alınıyor

Emir aydın
Emir aydın - 4 ay Önce

Abi gönderin bakam daha iyisini bulabilecek misiniz