Evren Turhan: "Galatasaray'a bir tane 10 numara geliyor, ciddi bir 10 numarayla görüşüyorlar"

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor galibiyetiyle yoluna devam etti.

Evren Turhan: "Galatasaray'a bir tane 10 numara geliyor, ciddi bir 10 numarayla görüşüyorlar"

BTV Youtube kanalında Evren Turhan, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Turhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BU OYUNU BOZAR"

"Lig yeni başlıyor. Muslera şampiyonluk modunu açtı. Galatasaray'a özellikle son 2 aydır acayip saldırı var. Yayıncı kuruluştan Galatasaray'a operasyon çekiliyor. Büyük oyun var ve Galatasaray bu oyunu bozar.Bende bu oyunu bozarım. Beni eski halime getirmeyin. Galatasaray'da yönetime ve oyunculara yapılan algı çok farklı."

"SEZONUN EN KÖTÜ OYNUNU"

"Galatasaray, bu sezonun en kötü oyununu oynadı. Oyunda ciddi sıkıntılar var. Takımda mental olarak ciddi düşüş var. Galatasaray sezon başından bu yana son vuruş ve son pasları çözemedi. Galatasaray'da her oyuncunun devreye girmesi lazım. Galatasaray iç sahada her türlü pozisyona giriyor ama pozisyonları atamıyor."

"AVRUPA'DAN CİDDİ BİR 10 NUMARA İLE GÖRÜŞÜLÜYOR"

"Galatasaray'ın istediği oyuncu Bakasetas değil. 30 yaşındaki Bakasetas ile Trabzonspor anlaşmayacak, Galatasaray alacak. Bunlar hep tezgah. Galatasaray, Bakasetas'la düzelmez. Daha iyi bir 10 numara lazım. Bir tane 10 numara geliyor. Galatasaray, Avrupa'dan ciddi bir 10 numara ile görüşüyor. İtalya'dan olabilir."

"TRANSFERLER GELENE KADAR LİG BİTMESİN"

"Gidecek oyuncular bellidir. Transferleri yapana kadar lig bitmesin. Transferden çok takımın bir an önce kendine gelmesi lazım. Bu saatten maç kaybetme lüksün yok."

"ZAHA, LİGİMİZİ KÜÇÜMSÜYOR"

"Zaha müthiş kaliteli ama biraz bizim ligimizi küçümsüyor. Okan hocanın masaya yumruğu vurması lazım. Bütün oyuncuları oynatmak için takımın dengesini bozmayın. Galatasaray'da oynayan oyuncu dirençli olacak. Bu saatten sonra Galatasaray'ın hata yapma lüksü yok."

"ICARDI'NİN ARTIK ANTRENMANSIZ MAÇA ÇIKMASI LAZIM"

"Icardi'nin dinlenme lüksü yok, bitti. Icardi'nin  artık antremansız maça çıkmaması lazım. En diri halde olmalı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 21:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 4 ay Önce

Hemde büyük algı yapıyorlar hemde ligin başından beri son iki ayda buna gaz verdiler nedenmi çünkü Galatasaray o zaman o dünya devi dedikleri bayern münihe sahayı dar etti buda onları korkuttu her şartta takımın arkasında durmak lazım .

Cimbomlu
Cimbomlu - 4 ay Önce

Yayıncı kuruluş gs düşmanı rakiplerin pozisyonunu defalarca gösteriyor bizim pozisyonları ya es geçiyor yada işine geldiği gibi gösteriyor sırf bu yüzden üyelikten ayrıldım hem para vericem hemde enayi yerine konulucam