Ali Ece: "Galatasaray gidip transfer etsin, bu kadar para verilen bir oyuncu, antrenman topçusu olmaz"

Galatasaray, Kayserispor karşısında galip gelmesine rağmen beklenilen oyunu sergileyemedi.

Ali Ece: "Galatasaray gidip transfer etsin, bu kadar para verilen bir oyuncu, antrenman topçusu olmaz"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"ZAHA'YI BU DÜZENDE NASIL OYNATACAKSIN?"

"Okan Buruk, Galatasaray'ı tam saha presle oynatmayı çalışıyor, saygı duyuyorum. Peki bu düzende Zaha'yı nasıl oynatacaksın? Yıllarca Crystal Palace'da oynayan Zaha, hangi Premier Lig takımınea karşı tam saha pres yaptı da sende tam saha pres yapacak? Orada presten muaf tutulan oyuncuydu ve genelde de kontra ataktan golleri atarlardı." 

"HALİL ASLA TEK BAŞINA SANTRFOR OYNAMAZ"

"Halil Dervişoğlu, asla tek başına üst düzey santrfor oynayabilecek özelliklere sahip değil. Icardi'nin yerine Halil'i koyarak aynı oyunu oynayamazsın, imkansız bir şey." 

"BU KADAR PARA VERİLEN BİR OYUNCU, ANTRENMAN TOPÇUSU MU?"

"Ndombele antrenamanlarda iyi de bu kadar para verilen bir oyuncu, antrenman topçusu mu? İlk yarıda o kadar kötüydü ki biraz toparlar gibi olunca oyundan alındı. Ndombele daha hiç gününde olmadı."

"DAICHI KAMADA GİBİ ÇOK NET BİR İSİM ALINMALI"

"Okan Buruk, Galatasaray'da tam saha pres oyununu devam etmek istiyorsa Daichi Kamada gibi çok net biri isim almalı. Yoksa bu oyun Okan Buruk'a yazar."

"BİR ICARDI BİN AYIBI ÖRTÜYORDU"

"Galatasaray'ın bugünkü oyunla geri kalan haftalarda şampiyon olması çok zor. Sezon genelinde çok daha iyi maçları var, Okan hocanın kartları yeniden dağıtması lazım. Bir Icardi, bin ayıbı örtüyordu. Icardi yokken Icardi varmış gibi oynayamazsın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 13:41
YORUM EKLE