Nihat Kahveci: "Fenerbahçe'yi çok övüyoruz ama Galatasaray'ı tebrik ediyorum, böyle bir şey olur mu?"

Galatasaray, Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek Fenerbahçe ile arasındaki 2 puanlık farkı korudu.

Nihat Kahveci: "Fenerbahçe'yi çok övüyoruz ama Galatasaray'ı tebrik ediyorum, böyle bir şey olur mu?"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA BASKIYI GÖRDÜM"

"Maç öncesi Fenerbahçe ile puan farkı 5'ti. Ben Galatasaray'da baskıyı gördüm ama öyle ya da böyle Galatasaray, 'Lig yarışında ben de varım.' dedi. Şimdi tekrar fark 2."

"10 NOTUN 7'SİNDE MERTENS VAR"

"Mertens'in Galatasaray kariyerinde ilk defa böyle oynadığı bir maç değil ama şartlar, bu kadar eksiklik, Fenerbahçe'nin 5 puan fark yapması gibi etkenler vardı. Özellikle ikinci yarı aldığım 10 notun 7'sinde Mertens var."

"BENCE PENALTI"

"Barış Alper Yılmaz ve Hasan Ali Kaldırım'ın pozisyonu bence penaltı. Ceza sahası içinde rakibi tutuyorsan, sarılıyorsa o penaltı verilir."

"NE OLURSA OLSUN MAYIS AYLARI GALATASARAY'IN"

"Galatasaray'ın gidişatı, oynadığı oyun, nasıl kazandığı üzerinden 'Şampiyonluk zor gelir' derim ama burada da bir gen var. Ne olursa olsun Mayıs ayları Galatasaray'ın. İzlediğimiz Fenerbahçe 'Ben şampiyon olurum' diyor ama bugün itibariyle. Galatasaray ise beklenilen oyunu oynamadan iki puan farkla ve içeride Fenerbahçe maçı var düşüncesiyle yoluna devam ediyor. Böyle bir şey olur mu? Fenerbahçe oyun olarak 'Şampiyon' dersin ama Galatasaray da bu durumda içeride Fenerbahçe'yi yenerse şampiyon olacağı bir durum. Çok enteresan bir lig."

"MUSLERA, GALATASARAY'IN GENLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR"

"Muslera, Galatasaray genlerini çok iyi bilen bir futbolcu. Sahanın içinde yapamadığında sahanın dışında formüller üretmen lazım, bu açıklamalar da o formüller."

"GALATASARAY'I TEBRİK EDİYORUM"

"Beklenileni vermeyen Zaha, Ziyech, Ndombele, Angelino, Tete ve puan farkı 2. Galatasaray'ı şu anlamda tebrik ediyorum. Transferlerinden istediği katkıyı alamadı, bize yansıyan maaş problemi var, Icardi bir gün Brezilya, bir gün Meksika, bir gün Dubai'de. Böyle bir ortamda bizim en çok övdüğümüz takım Fenerbahçe ama iki puan fark olan Galatasaray var. İnanılmaz keyif alıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com,

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 19:27
YORUM EKLE