Galatasaray, aradığı orta sahayı buldu! Durumu araştırılıyor!

Ara transfer döneminin başlamasıyla çalışmalarına hız kazandıran Galatasaray, Atalanta forması giyen Mario Pasalic için atağa geçtiği öğrenildi. 

Galatasaray, aradığı orta sahayı buldu! Durumu araştırılıyor!

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. 

MARIO PASALIC GELİŞMESİ

Planlamalarına devam eden sarı kırmızılıların gündemine İtalya temsilcisi Atalanta'da forma giyen Mario Pasalic geldi. Galatasaraylı kurmaylar, 28 yaşındaki Hırvat futbolcunun durumunu araştırmaya başladığı öğrenildi.

Hırvat oyuncunun orta saha için adaylardan biri olduğu belirtildi.

24 MAÇTA FORMA GİYDİ

Mario Pasalic, bu sezon Atalanta forması ile 24 resmi maça çıktı. Hırvat futbolcu söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve 2 kez de asist performansı sergiledi.

PASALIC'İN KARİYERİ

Hajduk Split altyapısında yetişen Mario Pasalic daha sonra Chelsea, Elche, Monaco, Milan, Spartak Moskova ve Atalanta formaları giydi. 

Atalanta, 2020-2021 sezonu başında tecrübeli futbolcu için 14 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Hırvatistan Milli Takımı'nda 60 maça çıkan Mario Pasalic, 10 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Yakup Çınar / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 18:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Hiçbir doymuş oyuncu gelip Türkiye'de başarılı olamadı.. olmadı.. bunlar en büyüklerde oynayıp pili tüketenler.. Genç adam lazım.. başarıya aç bunun membaı da Viking diyarıdır.. başkasını tanımam..