Ümit Karan: "Galatasaray'da hiç oynayabilecek gibi durmuyor, transfer gerekiyor"

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek Fenerbahçe ile arasındaki 2 puanlık farkı korudu.

Ümit Karan: "Galatasaray'da hiç oynayabilecek gibi durmuyor, transfer gerekiyor"

SkySpor Youtube kanalında Ümit Karan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BİR AN EVVEL TOPARLANMALI"

"Tete, Zaha, Halil Dervişoğlu verimsizdi. Mertens ve Muslera sahanın en iyi oyuncularındandı. Ndombele yine biraz kıpırdadı. Torreira'nın düşüşü de göze batmaya başladı. Bir an evvel Galatasaray'ın toparlanması lazım. Transfer gerekiyor. Tete hiç forma girebilecek gibi durmuyor."

"GENÇLERİN UTANMASI LAZIM"

"Mertens, 36 yaşında koşuyor. Gençlerin utanması lazım. Mücadeleyi her zaman yapabilirsin. 60. dakikada yorgun düşüyorsun, olmaz ki! Artık bireysel antrenman çok önem taşıyor."

"ICARDI, BURADA OLMALIYDI"

"Icardi tedavi görüyor da nerede tedavi görüyor onu bilmiyoruz. Brezilya'da mı, Arjantin'de mi? Icardi sen bu takımın kaptanısın, yıldızısın. Antrenmana çıkmasan da Halil'e yapacaklarını anlatırsın. Icardi'nin duruşu bile sahadaki futbolcuları etkileyebilir. Burada olması gerektiğini düşünüyorum Icardi'nin. Geçen hafta Sivas'ta -5'te maç oynuyorsun, sen 30 derecede güneşleniyorsun. Kendi oyuncunun da morali bozulur."

"GALATASARAY, YARIŞTAN KOPMAZ"

"Galatasaray ne kadar kötü olursa olsun yarıştan kopmaz. Zaman zaman puan kaybı olacaktır. Fenerbahçe'nin de puan kaybedeceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın Mayıs'ın sonunda şampiyon olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 12:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
GSli
GSli - 4 ay Önce

Bu yılki hüsran ve akıl süzgecinden geçmeden yapılmış transferlerin maliyeti büyük kaosu ise tahammül sınırlarını aşmıştır.Rakip en az 9 puan fark ile şampiyon olacaktır.Bu kaosu yönetemeyen teknik ekip ise sezon sonu çekip gidecektir.