Okan Buruk, Icardi'nin döneceği günü duyurdu!

Galatasaray'da Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve transferle ilgili merak edilenlere cevap geldi.

Okan Buruk, Icardi'nin döneceği günü duyurdu!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, ÇARŞAMBA GÜNÜ BAŞLAYACAK"

"Mauro Icardi, çarşamba günü antrenmanlara başlayacak. Mauro Icardi, şu anda verdiğimiz program dahilinde çalışıyor. Geldiğinde yüzündeki kırığın ve ayağının durumuna bakacağız. Trabzonspor maçında kadroda olabileceğini düşünüyorum."

"SANCHEZ'E KUPA MAÇINDA SÜRE VERECEĞİZ"

"Davinson Sanchez'e kupadaki Ümraniyespor maçında süre vereceğiz. Ondan sonra normal durumuna ulaşacak diye planladık. Sakatlıkların tekrarlanmaması için sabırlı davranıyoruz."

"ÖNCELİĞİMİZ SOL BEK"

"Transferde öncelik sol bek. Ayrılan olur mu? Teklif gelir mi? Birçok değerli oyuncumuz ve kadromuz var. Devre arası ve sezon sonu için birçok oyuncumuza teklif gelecek. Buna göre yol alacağız. Orta saha ve forvet arakası da karar verebileceğimiz yerlerden. Oyuncu satarsak bir şeyler düşünebiliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 02:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal aslan
Cemal aslan - 4 ay Önce

Sezon başında adam gibi transfer yapamıyor bugün oyun beş para etmez Galatasaray yakismiyan oyun.rahat kart görüyor takım bunun önüne geçmek lazım şampiyon olmak istiyorsa ara transfer cabuk yarın bitmeli yok Trabzon maçı hüsran olur.hala akillamiyan yönetim var.falko.M baye Diagne. Paralar su gibi akıyor ben öyle zahnetiyorum Galatasaray hırsızlar var bu transferlerde türbinler dolu ama para yok hırsızlık derhal çözülmeli..futbolcunun biri para alamıyorum derse hırsızlık kaçınılmaz olur..