Rıdvan Dilmen: "Galatasaray için büyük olay, tartışmasız transfer etmeliler"

Galatasaray, Kayserispor'u 2-1 mağlup ederek haftayı kayıpsı atlattı.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray için büyük olay, tartışmasız transfer etmeliler"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"MUHTEMELEN KİSME BİLEMEZDİ"

"Galatasaray maç öncesi 5 puan gerideydi. Çok stresli ve aceleci göründüler. Bu stres hatalara sebep oldu ve Galatasaray sakin kalamadı. Son bölümde bazı oyuncuların nerede oynadığını muhtemelen kimse söyleyemezdi."

"BU SİSTEM YORUCU"

"Aslında Galatasaray'ın problemi fiziki. Bu sistem, yorucu bir sistem. Muslera, Abdülkerim Bardakcı ve Nelsson; Galatasaray'ı Fenerbahçe'ye karşı 2 puanda tutuyor."

"İSMAİL KARTAL, SON BÖLÜMLERİ İZLEYEMEMİŞTİR"

"Büyük ihtimalle İsmail Kartal, bu maçın son bölümünü izleyememiştir. Bu dönemler geldi artık. Galatasaray ilk kez baskı altında kalmaya başladı çünkü tecrübeli oyuncuları yok ve enerjileri bitti."

"GALATASARAY İÇİN BÜYÜK OLAY"

"İzlediğimiz Fenerbahçe ile son aylarda izlediğimiz Galatasaray arasında 7-8 puan fark olmalı. Şu an durumun 53'e 51 olması Galatasaray için büyük olay."

"İLK YARI 3-0 BİTEBİLİRDİ"

"Galatasaray bu arada koparacağı pozisyonları buluyor ama atamıyorlar. İlk yarı 3-0 bitebilirdi. 16 galibiyetleri var, 12'si tek farkla. Buradan 51 puan yapıyorsun. Bu, savunmacıların maharetidir."

"ZAHA, KAÇ HAFTADIR SAHADA YOK"

"Icardi yok, Wilfried Zaha kaç haftadır sahada yok, Tete'den verim alamadın, Barış Alper Yılmaz sol bek, Kerem yok... Kerem Aktürkoğlu'nun olmaması Galatasaray için çok büyük handikaptı. Eleştiriliyor ama özete baksanız maçlarda hep onu görüyorsunuz."

"GALATASARAY'IN SAVUNMACILARININ ESERİ"

"Normal şartlarda ligin bitimine 17 hafta kala 4 puan fark, fark değildir ama ligde... Durumun şu an 53'e 51 olması, Fenerbahçe'nin müthiş başarısının yanı sıra Galatasaray'ın savunmacılarının eseridir. Galatasaray'da bu durumun çekirge misali olmaması gerekiyor."

"5-0'LIK GALİBİYETTEN DAHA ÖNEMLİ"

"Okan hocanın 51 puanlık başarısı sonrası transfer yapmak Galatasaray yönetiminin görevidir. Bu alınan skor, 5-0'lık galibiyetten daha önemli skordur."

"ZAHA, FREN OLMAYA BAŞLADI"

"Galatasaray'da Zaha'da top kalmıyor, Kerem gidiyor ama bitiricilik problemi var. Zaha, Galatasaray'da biraz 'fren' olmaya başladı."

"MÜTHİŞ BİR PROFESYONELLİK"

"Fenerbahçe'nin bu haftaki kadrosuna bakın, bir de Galatasaray'ın kadrosuna bakın. Durum 53-51! Galatasaray, Sivas'ta da çok eksikti, Icardi falan yoktu. Galatasaray'ın savunmacılarına gerçekten yazık. Bu sistemde oynuyorlar ve yedikleri gol sayısı 11. Abdülkerim'e bakıyorum, müthiş bir profesyonellik bu!"

"TARTIŞMASIZ TRANSFER YAPILMASI GEREK"

"Galatasaray'ın tartışmasız transfer yapması gerek, hiç uzatmadan! Yönetim, 51 puan almalarına güveniyor ama bu, Okan Buruk'un ve oyuncuların büyük başarısıdır. 2 puanlık fark, Galatasaray için büyük başarı."

"DÜZELECEKLER DİYE 20 MAÇ GEÇTİ"

"Tete ve Zaha 'Haydi düzelecek' diye diye 20 hafta geçti. Bakın ne kadar negatif şeyler konuşuyoruz ama 51 puan." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 14:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
İdris
İdris - 4 ay Önce

Evet maalesef bu var ve hakemler olmasa puan farkı tam tersi olurdu Rıdvan bey

Mahmut
Mahmut - 4 ay Önce

Fb nin kullandigi penalti 13 GS nin kullandigi penalti 5 ilkkez vardan penalti aldı GS ayrıca bariz golünü bileiptal ettiler var çağırsa gol olacaktı yani hakemler adaletli düdük calsalar GS 7 8puan öndeydi bizde seyrediyoruz macları

Halil İbrahim aydın
Halil İbrahim aydın - 4 ay Önce

Bir maçta 50 defa rakip ceza sahasına girersen 13 penaltı olur gs kaç defa giriyo Bi bakın