Uğur Karakullukçu: Bu adama 15 milyon Euro vermiş olmak, Galatasaray'a bir cehennem kapısı açabilir"

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele ile yollar ayrılabilir.

Uğur Karakullukçu: Bu adama 15 milyon Euro vermiş olmak, Galatasaray'a bir cehennem kapısı açabilir"

Galatasaray'da en büyük hayal kırıklığı yaratan transferlerin başıdna tartışmasız Tanguy Ndombele yer aldı.

26 yaşındaki Fransız orta saha, performansının yanı sıra hala fizik olarak hazır hale gelmemesi tartışmalara neden oldu.

Vole  yorumcusu Uğur Karakullukçu, Tanguy Ndombele ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ÇOK FELAKETE DOĞRU GDİİYOR"

"Ndombele'den mümkünse eğer çıkarım, İnşallah da mümkündür. Çok felakate doğru gidiyor. Eğer Ndombele'nin bağlayıcı bir kontratı varsa satın alma opsiyonu 15 milyon Euro. Bu adama 15 milyon Euro vermiş olmak, Galatasaray'a bir cehennem kapısı açabilir."

"BERKAN KUTLU GİRSEYDİ GALATAARAY KAYBETMEZDİ"

Berkan Kutlu, bu takımın ideal orta saha alternatiflerinden bir tanesi. Ndombele yerine Berkan Kutlu oyuna girseydi eğer Galatasaray, Sivasspor maçını kazanmıştı. Ndombele'nin sağlayamadığı seviye de bu. Ndombele gitsin, listeye Berkan Kutlu'yu yazsınlar, yollarına devam etsinler. Çünkü öyle ya da böyle bu rotasyon döner." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 10:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
S.horuz
S.horuz - 4 ay Önce

Galatasarayın aldığı bu oyuncular zaha tete endonbele ziyech Galatasaraya gelmeden önce geldikleri takımda ilk onbirde oynuyorlarmıydı sadece geçmiş ne bakılan veya iyi futbolcu diye alınan bu futbolcuların satarkende sizin yaptığınız bu hataya bakıp hangi takım para döküp alır sizce

Eyüp
Eyüp - 4 ay Önce

Bu kadar çöpün bir arada olduğu takımda Eyüp Aydın gibi gençlere daha fazla şans verilmeli