"Galatasaray, Bakasetas ile anlaşma sağladı"

Galatasaray yöneticilerinin Anastasios Bakasetas'ın menajeri ile görüşüp anlaştığı, Trabzonspor ile masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi. Bordo mavililer takasa sıcak bakabilir.

"Galatasaray, Bakasetas ile anlaşma sağladı"

Trabzonspor ile Haziran ayında bitecek sözleşmesini uzatmayan, bordo mavili takımda kalması beklenmeyen ve yeni kulübü merak edilen Anastasios Bakasetas için Galatasaray devre giridi. 

EROL BULUT, "BEŞİKTAŞ VE PANATHINAIKOS'TAN BİRİ OLUR" DEMİŞTİ

Kadrosunda eski Trabzonsporlu Siopis’i de bulunduran İngiltere Championship ekibi Cardiff City’yi çalıştıran Erol Bulut, “Bakasetas’ı isteyen kulüplerle ekonomik olarak yarışmamız mümkün değil. Oyuncuya Beşiktaş ve Panathinaikos’un çok iyi teklifleri olduğunu biliyorum. Bu iki takımdan birisi onu alır.” demişti.

HASAN ARAT DOĞRULAMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da Bakasetas ile görüşüldüğünü, kendisinin de bu konuda mevkidaşı Ertuğrul Doğan ile konuşabileceğini açıklamıştı. 

EN CİDDİ ADIM GALATASARAY'DAN

Yunan 10 numara için en ciddi adımı atan takım ise Galatasaray oldu.

"GALATASARAY ANLAŞMA SAĞLADI"

Sarı kırmızılı yöneticilerin, İstanbul’da bulunan Bakasetas’ın menajeri ile görüşüp anlaştığı, Trabzonspor ile masaya oturmaya hazırlandığı belirtildi. 

TRABZONSPOR, TAKASA SICAK BAKABİLİR

Kontratı sonlanmadan, ara dönemde 30 yaşındaki 10 numara ile yollarını ayırmayı planlayan bordo mavililer, takasa sıcak bakabilir.

ANTALYASPOR MAÇINDA KADROYA ALINMADI

Bakasetas, Trabzonspor’un dünkü Antalyaspor maçının kadrosuna alınmadı. Yunan oyuncunun ağrıları olduğu belirtilse de futbol kulislerinde transfer görüşmeleri daha çok konuşuldu.

Kaynak: Mesut Yıldırım / Sözcü

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 09:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Trtskr
Trtskr - 4 ay Önce

Bakasetası vermeyiz

TAHAKRTX
TAHAKRTX - 4 ay Önce

Bakasetas GS seviyesinde değil