"Zaniolo'nun temsilcisiyle konuştum, Ocak ayında Galatasaray'a..."

Galatasaray'ın kiralık olarak gönderdiği isimlerden Nicolo Zaniolo'nun geri dönme ihtimali konuşuluyordu.

"Zaniolo'nun temsilcisiyle konuştum, Ocak ayında Galatasaray'a..."

Galatasaray'da devre arası transfer çalışmalarıd evam ederken Mauo Icardi'nin sahalara dönüş tarihi merak ediliyor.

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"ZANIOLO'NUN TEMSİLCİSİYLE KONUŞTUM"

"Zaniolo'nun temsilcisiyle konuştum. Galatasaray'ı çok sevdiğini, Galatasaray'a çok saygı duyduğunu fakat Ocak ayında Galatasaray'a geri dönmeyi düşünmediğini söyledi. Aston Villa'da şansını zorlayacak."

"BU KADAR GÖMMEK YANLIŞ"

"Icardi'yi Galatasaray'a Okan Buruk kazandırmıştır. Okan Buruk'un geçen sene sağladığı özgürlük ve sıcak kanlı yaklaşımı. Icardi buraya çok bağlandı. Eleştiri okey ama bu kadar gömmek yanlış!"

"ICARDI, GWÇWN SENE ŞAMPİYONLUK KAZANDIRDI"

"Icardi'nin Galatasaray'da kredisi var. Bu adam geçen sene şampiyonluk kazandırdı. Şu anda da sakat. Tatil fotoğraflarını eleştirelim ama gömmek yanlış. Ayrıca Galatasaray'da karalar bağlanacak bir durum yok ki." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 13:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
İRFAN SÖNMEZ
İRFAN SÖNMEZ - 4 ay Önce

Yol yakınken ICARDİ'nin arkasına çok iyi bir santrafor alalım. Yokluğunda görüyoruz işte takım maç kazanırken taraftar sıkıntıdan verem oluyor. BAKAMBU da çare olamadı oraya. ARTEM DOVBYK yada HAGİ WRİGHT gibi üst düźey golcülere gidelim. Para yok diye salya sümük ağlayan yöneticilerimiz gidip KOÇ ALİ 'den kurs görsünler, para nerden bulunur öğrensinler bir zahmet. Adam Ocak transferlerini getirdi iki maçtır oynatıyor bile. Bizim KAĞNI GİBİ AĞIR yönetimimiz halen futbolcu geziyor. Korkarım ucuz olsun yine diye nerede döküntü sakat hurdaya çıkmış bir futbolcu varsa toplayıp getirirler takıma..

Bazı taraftarlar sansasyonel yorumlarla  kulübe ve takıma zarar veriyor lütfen sakin olup sağlıklı ve olumlu düşünüp yorumlayalim eğer taraftar bunu yaparsa  takım diye bir şey kalmaz  hatırlatırım yaygara koparmak kolay ama toplamayı yaygarradan sonra to
Bazı taraftarlar sansasyonel yorumlarla kulübe ve takıma zarar veriyor lütfen sakin olup sağlıklı ve olumlu düşünüp yorumlayalim eğer taraftar bunu yaparsa takım diye bir şey kalmaz hatırlatırım yaygara koparmak kolay ama toplamayı yaygarradan sonra to - 4 ay Önce

Hüsnü mirmizioglu

Ahmet Gündüz
Ahmet Gündüz - 4 ay Önce

Doğru tespit

Emre tahta
Emre tahta - 4 ay Önce

Abi çok doğru söylemişsin ama icardi lautaro Martinez i ikna edeip Galatasaray a getirsin ve Galatasaray 2 santrfor la oynasın