Mehmet Ayan: "Galatasaray'da bir genç adam, etrafındakiler onun nüfus kağıdına baksın"

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. 

Mehmet Ayan: "Galatasaray'da bir genç adam, etrafındakiler onun nüfus kağıdına baksın"

Ciner Medya Spor Yayınları Koordinatörü Mehmet Ayan, Galatasaray'ın Kayserispor karşısındaki performansını değerlendirdi.

Ayan'ın açıklamaları şu şekilde:

Olası puan kaybının psikolojik olarak geriye düşüreceği çok belli olan G.Saray, maçı ilk yarıdan bitirmek istedi. Yapabilirdi de. Çok gittili geldili olan, orta sahaların daha ilk 10-15 dakikada çok kırılgan olacağının belli olduğu bir mücadele izledik.

Kadim futbol adamları için kötü, biz faniler için eğlenceli bir 45+4 izledik. Nelsson golünün dışında Galatasaray 12’de Tete, 17’de Mertens, 39’da Halil, 45+5’te Mertens ile gole yaklaştı.

Nelsson’un golü ile tam 1-0 önde girilecek bir ilk yarı sonu varken gelen penaltı tedirginliğe sebep olduysa da Bahoken’in topu Muslera’ya nişanlaması neticesinde ilk yarı skoru belli oldu.

İkinci yarıda yine düşük vites ve orta sahaya hakim olamayan G.Saray 58’de Torreira’nın asistiyle beraberliğe düştü! Ayakta kalan Mertens ile direndi ve onun penaltı golüyle maçı lehine çevirdi.

"GOL VERİLEBİLİRDİ, BENİ TATMİN ETMEDİ"

Hakemin iki penaltı kararı doğruydu; G.Saray’ın sayılmayan golünde faul şiddeti beni tatmin etmedi. Gol verilebilirdi.

Sarı kırmızılılar zorlansa da kazandı ama oyunun galibi olduğunu söylemek güç. Bir kişi müstesna, bir kişi azade, bir kişi bigane... MERTENS...

ETRAFINDAKİLER ONUN NÜFUS KAĞIDINA BAKSIN"

6 Mayıs 1987 doğumlu bir GENÇ adam... Etrafındakiler onun nüfus kağıdına ve oynadığı oyuna bakmaları gerekir!

Kaynak: Mehmet Ayan / Habertürk

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 17:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tosun paşa
Tosun paşa - 4 ay Önce

Sözde iki ayrı takım kuruyorduk şimdi oynayacak oyuncu bulamıyoruz hoca eğer gençlere güvenmese ah vah edip dururuz zaha yı tete yı oynayacağına gençler oynasın hiç bari geleceğimiz olurlar

Şevket kosar
Şevket kosar - 4 ay Önce

Zaha tam bir amatör ligi futbolcusu.cok boş.ona verilen paralara yazık.onun yüzünden Kerem in yeri ve performansı değişti.acilen gönderilmesi lazim.ne geriye koşuyor ne adam geçebiliyor.ayrica hep arkadaşlarıma el kol hareketi yapiyor.Tete de ayağına gelirse birseyler yapma peşinde.ndombele hayattan bıkmış buraya yatmaya gelmiş tombul bir oyuncu onunda acilen gönderilmesi gerek.Kerem in Torreia nin Sachobey in Abdülkerim in gözünü seveyim.yeter artık isim yapmış doymuş oyuncu almayın artık savaşan genç oyuncu alin yarı fiyatına kendini göstermek isteyen savasan oyuncu istiyoruz.