Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da tesislere bile alma, sana Galatasaray'da kim şans verir?"

Galatasaray, Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

Batuhan Karadeniz: "Galatasaray'da tesislere bile alma, sana Galatasaray'da kim şans verir?"

SkySpor Youtube kanalında Batuhan Karadeniz, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karadeniz'in açıklamaları şu şekilde:

"HALİL DERVİŞOĞLU'NU TESİSLERE ALMA"

"Futbolculuktan çok uzak olan bir Tete, gönder! Zaha, gönder! Halil Dervişoğlu'nu tesislere alma! Ndombele, gönder! Büyük bir ihtimalle Hasan Ali'nin Fenerbahçe'de alacağı falan kalmış. Top auta gidiyor, Hasan Ali adamı çekiyor. Arkadaşlar şunu söyleyeyim, bu pozisyon net penaltı."

"TORREIRA İLE ACİLEN BARIŞ"

"Buradan Devrim Özkan'a sesleniyorum. Devrim yengecim, kurban olduğum yengem. Torreira ile barış, acilen barış! İkinci yenge faciası yaşanıyor! Torreira sahada yok."

"SANA, GALATASARAY'DA KİM ŞANS VERİR?"

"Halil Dervişoğlu gibi bir oyuncu, sana Galatasaray'da kim şans verir? Ben bilmiyorum. Ne yaptığın belli değil. Galatasaray forması bu kardeşim! Bu kadar kolay mı ya? Sonradan giren genç oyuncuları oynatsan daha iyi. Galatasaray, 6 haftadır futboldan çok uzak."

"ICARDI, 2 SAATİNİ GALATASARAY İÇİN AYIRAMIYORSUN"

"Sen tekstil firmasına, pırlanta firmasına reklam çekmeye gelince 2 saatini ayırıyorsun da, ekmek yediğin Galatasaray'ın maçına mı 2 saat ayıramıyorsun? Ben Icardi'yi çok seviyorum, oyunculuğunu da çok beğeniyorum. Ben doğru bildiğimi söylerim. Jetine bin gel kardeşim. İzle maçını sonra git. Petr Cech'in kafası kırıldı herif maskeyle oynadı!"

"ICARDI GELSE BİLE HAZIR DEĞİL"

"Icardi'nin Trabzonspor maçında oluşu daha çok etkiler. 10 kişi oynar Galatasaray. Hazır değil, Icardi antrenman yapmıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mert Karadağ
Mert Karadağ - 4 ay Önce

Batuhan'dan Halil ile ilgili böyle bir yorum beklemezdim.
Halil geçen hafta kendi takipçiliğiyle kazandığı topu al da at diye Kerem'e verdi, Kerem atmakta gecikince önü kapandı. Bu sırada Halil bomboş kaldı. Ama Kerem tekrar Halile pas vermedi ve yandan dışarı vurdu.
Bu hafta çok güzel al da at pası Tete'ye verdi, o da dışarı vurdu
Gene ısrarlı takip ile çok temiz bir top kazanıp Mertense golü attırdı, bu kez de rezil hakemler golü iptal etti.
Halil iyi oyuncu. Bence tek eksiği Gomis gibi avcı bir forvet olmaması. O da kolay olmuyor tabi. Kafa olarak virtüöz forvet tarzından avcı golcü tarzına evrilmesi lazım

Uğur Aslan
Uğur Aslan - 4 ay Önce

GS da birşeyler ters gidiyor,bu kesin.Batuhana katılmıyorum,Halilde yetenek var ama motivasyon yok.Sahada ruh gibi dolanmasinin sebebi bu. Bu transferleri kim yaptı ise acilen hesap vermeli ve çöpe giden dolarlar ondan tahsil edilmeli..Okan için de ayrı bir parantez açmak lazım.