Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ın transfer etmesi çok ilginç, hiçbiri yanına olmadı"

Galatasaray'ın beklentilerin altında bir oyun sergilediği maçta Kaysersipor'u 2-1 mağlup etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'ın transfer etmesi çok ilginç, hiçbiri yanına olmadı"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"HİÇBİRİ BAHANE DEĞİL"

"Oyun, Galatasaray taraftarının tatmin eden bir oyun değil. Bunun nedeni sakatlar, cezalılar olabilir ama bunların hiçbiri bahane olmamalı. Bu sorunlar diğer takımlarda da var."

"ZAHA, SIÇRAMA YAPAMADI"

"Öndeki 4 oyuncu ilk defa bir arada oynuyorlar, mecburiyetten. Zaha için haftalardır beklenti var ama sıçrama yapamadı. Halil Dervişoğlu da beklentilerin çok gerisinde kaldı."

"BERKAN KUTLU'YU GERİ ÇAĞIRIYORSUNUZ, ÇOK İLGİNÇ"

"Galatasaray, Torreira'nın yanına bir partner bulamadı. Berkan Kutlu'yu geri çağırıyorsunuz, çok ilginç. Kerem'i denediniz, Ndombele'yi denediniz, Kaan'ı denediniz. Hiçbiri Torreira'nın yanına eşdeğer olarak katılamadı."

"EN BÜYÜK SORUN SOL TARAFTA"

"Bence en büyük sorun Galatasaray'ın sol tarafında, Barış Alper Yılmaz ideal bir sol bek olmadığı için iyi mücadele etse de zaman zaman çok etkili olamıyor. Sacha Boey sakatlıktan sebepli henüz ritim bulamamış ama o toparlar."

"MERTENS, TEK İSYAN EDEN OYUNCUYDU"

"Mertens, takımın en iyisiydi. Efektif oyunu, coşkusu, oyuncuları hareketlenmesi... Bir de Mertens'e 70 dakika zor tahammül ediyorlar. Belki de sahada tek isyan eden, beraberliği kabul etmeyen oyuncu oydu. Onun enerjisi diğerlerine biraz yansıdı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 18:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
GSLİ
GSLİ - 4 ay Önce

Sorun GS da orta ve ileri topçuların yaratıcı oyun zekalarinin olmaması veya oyun şablonun bu oyuncularla oynayamayacak gerçeğidir.Eski demode Terim sablonunda ısrar etmek ne kadar akılcı olabilir? Geçen yıl çok olumlu isler yapan Rashidzanin ve transfer döneminde rakibe kaptirilan önemli iki orta saha oyuncusunun bu takımda olmaması sonuç olarak hüsranla kaybedilmiş bir sezonu ortaya çıkarmıştır.