İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray sanki bir kişi eksik oynamış gibi, gerçekten inanılmaz"

Galatasaray'ın Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından bazı oyuncuların performansı eleştiri aldı.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray sanki bir kişi eksik oynamış gibi, gerçekten inanılmaz"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SANKİ BİR KİŞİ EKSİK OYNAMIŞLAR GİBİ"

"Galatasaray'da bir şeyler eksik. Icardi ve Kerem Aktürkoğlu eksik ama bir de olup eksik olanlar var. Zaha, Tete, Halil Dervişoğlu... Galatasaray 43 kere rakip ceza sahasına girmiş, Halil 7 kere topla buluşmuş. Sanki bir kişi eksik oynamışlar gibi. Yine ne varsa geçen senekilerde var."

"ZAHA VE NDOMBELE HAYAL KIRIKLIĞI"

"Yani ne oldu bu transferlere, nasıl bu kadar geriye gittiler? Zaha, tam anlamıyla bir hayal kırıklığı, Ndombele keza öyle. Üst üste ikinci puan kaybı olsaydı çok moral bozulurdu. Önümüzdeki hafta Trabzonspor deplasmanı da varken bu galibiyet çok değerli."

"180 DERECE FARK  VAR"

"Benim Bayern Münih ve Manchester United maçlarında izlediğim Galatasaray ile bu Galatasaray arasında 180 derece geriye gidiş var. Takımda gerçekten inanılmaz derecede bir geriye gidiş var."

"BİRKAÇ OYUNCUSUYUNUN İYİY OYUNUYLA KAZANDI"

"Galatasaray birkaç oyuncusunun iyi oyunuyla bu maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı ama bilmiyorum... Söylediğim Galatasaray'da gibi bir şeyler eksik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 13:52
YORUM EKLE