Tugay Kerimoğlu: "Olmuyorsa Galatasaray'da çok zorlamanın bir anlamı yok, alırsınız karşınıza vedalaşırsınız"

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor karşısında zorlansa da kayıp yaşamadı.

Tugay Kerimoğlu: "Olmuyorsa Galatasaray'da çok zorlamanın bir anlamı yok, alırsınız karşınıza vedalaşırsınız"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA ENERJİ EKSİK"

"Galatasaray'da enerji eksik. O iştahlı oyun yerini durağan, sakin ve reaksiyon veremeyen bir oyuna bıraktı. Son haftalarda 1-0 sonrası duran bir Galatasaray izliyoruz."

"KENDİLERİNİ SUNUYORLAR Kİ"

"20 hafta öncesine gidelim. Kağıda yazdığımız her oyuncu bizi heyecanlandırdı değil mi? Tete, Zaha, Ndombele... Bunların hepsini bir kalıba sokup yorumlarımızla insanlara sunmaya çalıştık. Ancak onlar kendilerini sunmuyorlar ki!"

"OLMUYORSA ZORLAMANIN BİR ANLAMI YOK, VEDALAŞIRSINIZ"

"Tete'nin ne zaman kıpırdanacağını, Zaha'nın ne zaman hareketleneceğini, Ndombele'nin ne zaman eski Ndombele olacağını Galatasaray camiası hep bekledi ama olmadı. Olmuyorsa çok zorlamanın bir anlamı yok. Alırsınız karşınıza tatlı bir şekilde vedalaşırsınız."

"GENÇ OYUNCULAR, KENDİ HAYALLERİNDEN VAZGEÇMİŞ DURUMDA"

"Genç oyuncular için biz hayal ederken, genç oyuncular kendi hayallerinden vazgeçmiş durumdalar. Kazımcan Karataş, bu kadar eksik varken sana forma şansı verilmiyorsa bunu sorgulaman lazım. Hocanın elini güçlendirmen gerekirken zayıflatıyorsun."

"ALLAH, GALATASARAY TARAFTARINA SABIR VERSİN"

"Bundan sonraki haftalarda bu oyun Galatasaray'ın şampiyon olması için ne kadar yeterli olur? Allah Galatasaray taraftarına sabırlar versin."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 17:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Aksoy
Ali Aksoy - 4 ay Önce

Her şeyi anlayabilirim ama Tete"yi anlamak mümkün değil. Yillik 4 milyon Euro bugünkü kurla 132 milyon TL alıyor bu adam. Şu ana kadar başarılı bir çalım attığını, bir adam eksilttigini gören var mı? Asıl bu adamı alanı kulübten içeri sokmamak lazım. Yazıktır, günahtır be kardeşim.

Sabri T.
Sabri T. - 4 ay Önce

Galatasaraydaki sorunları ve çözüm önerilerini içeren bu kadar güzel bir yazı yazılamazdı tebrikler Tugay..

Tosun paşa
Tosun paşa - 4 ay Önce

Aynen tugay hoca ben gençleri oynatmadan yanayım geleceğimiz bu gençler zahadanda tetedende ndombeledende ziyech dende daha iyi oynarlar bunları küstürmeyelim

Necat zengin
Necat zengin - 4 ay Önce

Zaha n.dombele zicheç bunlarla zaman kaybetmeyin satın kiralık gitsinler bunlardan fayda gelmez asla ..

Gs taraftar
Gs taraftar - 4 ay Önce

Adları var kendileri yok. Egosu ve ruhu olmayan oyuncularla işimiz olmaz. Bize sahada heyecan verecek bizi oyunuyla alkışlatacak oyuncular lazım. Tugay hocam tespiti yapmış ve gerekeni söylemiş zaten.