Erinç Bilican: "Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro maaş istiyormuş, bu akşam bitebilir"

Galatasaray'da bu hafta transferde önemli hamlelerin yapılması bekleniyor.

Erinç Bilican: "Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro maaş istiyormuş, bu akşam bitebilir"

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi çalışmaları devam ediyor.

Sarı kırmızılı yönetimin sol bek transferinde sona geldiği belirtilirken Nicolo Zaniolo ile ilgili de gelişmeler yaşanıyor.

ZANIOLO VE RIDVAN YILMAZ GÜNDEMİ

Eski Açık Youtube kanalında Erinç Bilican, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Bilican'ın açıklamaları şu şekilde:

"ZANIOLO'NUN MENAJERİNİN 'GERİ DÖNEBİLİRİZ' DEDİĞİ SÖYLENİYOR"

"Zaniolo'nun menajerinin Galatasaray'a 'Biz süre anlamında burada sıkıntı yaşıyoruz, eğer bir durum olursa geri dönebiliriz' dediği söyleniyor."

"RIDVAN YILMAZ, BU AKŞAM BİTEBİLİR"

Rıdvan Yılmaz, 1.5 milyon Euro maaş istiyormuş. Galatasaray, 1 milyon Euro ve gelecek sene Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile berabere maaşını artırma sözü veriyormuş. Bu akşam bitebilir deniyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 11:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih Koç
Fatih Koç - 4 ay Önce

Bu Rıdvan beş kuruş para etmez yazık Galatasaray ı gene kazık liyorlar yazık yazık kim yapıyor bu transferi lan iyi olsa Beşiktaş alır

Maraşlı 46
Maraşlı 46 - 4 ay Önce

Sizler avrupadaki adamlardan bu işi dahamı iyi biliyorsunuz.iyi futbolcu olsa hem yaşıda genç niye size versinler.Rıdvanın içerde ve dışında ne başarısı var?türkiye den gidenler arkalarına baka baka geri geliyorlar.bir tanesi avrupada yıllarca üst düzey bir takımda oynaya biliyormu?.göklere çıkardığınız arda real madrid de kadroya sokmuyorlar.Sakat bahçesi uydurdular gittiğinden beri sakat.doğru buradan gidenlerin HEPSİNİNDE kafadan sakatlıkları var.

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 4 ay Önce

Ya arkadaş ne Rıdvan' i ya. Şakamisiniz siz. Yazık gerçekten şu paralara. Zaten seneye yerli kuralı diye saçma sapan bir kural olmayacak niye bu ısrar anlamıyorum? O paraya 5 tane adam alır parlatır satarsın gerçek bir scout ekibin varsa tabi. Umarım böyle bir transfer yapılmaz yazık bu paralara gerçekten yazık.