Erman Toroğlu: "Galatasaray'da kadroya giremez, artık oynayamadığı için ağlamasın"

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken zirve yarışını sürdürdü.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da kadroya giremez, artık oynayamadığı için ağlamasın"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"HALİL DERVİŞOĞLU, BU TAKIMDA KADROYA GİREMEZ"

"Halil Dervişoğlu'nun performansı mı var? Ne performansı? Halil var mı, yok mu? Halil, bu takımda kadroya giremez. O zaman 'Ben oynamıyorum, niye oynatmıyorlar?' diye ağlamayacaksın. Çıkacaksın, formayı çatır çatır alacaksın. Beşiktaşlı genç çocuk Semih çıktı, formayı çatır çatır, kanırta kanırta alıyor. Sen neredesin arkadaş? Bu maçta ne yaptın? Karşında oynayan takım da man aman bir takım değil." 

"TETE VE ZAHA'YI NİYE ALDIN?"

"Tete'yi Zaha'yı niye aldın? Ne kadar para verdin, neredeler? İkisinin bu maçı almaları lazımdı. İkisinin maliyetinin toplamı herhalde Kayaserispor'un maliyetinden fazladır."

"ALLAH'TAN MUSLERA VAR"

"Galatasaray, bu parların karşılığını alacak mı? Bu paraları veriyorsan sana maçı alacak, çevirecek. Allah'tan Muslera var. Ndombele, şu ana kadar Galatasaray'da ne yaptı?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2024, 19:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Objektif
Objektif - 4 ay Önce

Boş versene Erman. Çocuğun faul yapmadan çaldığı topa bile faul diyen adamsın. Bundan sonra hiç bir yorumunu dinlemem, kaale de almam..