Serhat Akın: "Galatasaraylılar buna müsaade etmesin, yazık günah"

Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı maçın ardından bazı futbolcuların performansı tartışılmaya devam etti.

Serhat Akın: "Galatasaraylılar buna müsaade etmesin, yazık günah"

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY TARAFTARI AZ BİLE ISLIKLADI"

"Tete, 75 dakika oyunda kaldı. Neden kaldı ve ne yaptı? Mesela Zaha ne yaptı? Tete, Wilfried Zaha ve Ndombele ne oynuyor? Galatasaray taraftarı ıslıkladı. Tete'yi az bile ıslıkladılar. Futbolculara bakıyorum, bacaklarının için boş. Sacha Boey sakatlıktan yeni döndü, o bile biraz sırıttı. Bu şekilde Trabzonspor deplasmanına nasıl çıkacaksın? Galatasaray taraftarı zeki, olacakları görüyor. Ona göre tepki veriyor. Davinson Sanchez nerede? Sol ne ne oldu? Yaptığınız sözleşmeler yanlış."

"HİÇBİRİ KAMP GÖRMEDİ"

"Sezon başında yapılan transferleri en çok ben konuştum, inanılmazdı ama sezon başında yapılan transferlerin hiçbirisi kamp görmedi."

"SEN MAFYA MISIN?"

Erden Timur, hakemlere 'Böyle olursa 10 katı fazlasını yaparız' dedi. Sen geçen sene de 'Ligi bitirtmeyiz' dedin. Hayırdır mafya mısın? Ben futbol seyretmek istiyorum."

"HAGI'NİN BİLE ICARDI GİBİ KREDİSİ YOKTU"

"Icardi'nin nerede olduğunu niye soramıyoruz? Bence Galatasaray'la alay geçiyor. Bence, Galatasaraylılar buna müsaade etmesin. Ben Hagi'ye karşı da oynadım. Hagi'nin bile böyle bir kredisi olduğunu görmedim. Futbolda böyle bir şey yok. Ne Ronaldo, ne Messi... Takımın maç oynadığı yere bu adamları başka yerde gördünüz mü? Gelsin tedavisini olsun, yazık günah. Galatasaray, haftalardır bir şey oynamıyor ama Galatasaray yimne şampiyon olabilir, çünkü böyle bir camia ama bu futbol yetmez." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Serhat kurnazlık yapıyorsun ama pek de beceremiyorsun zira sırıtıyor.. güya GS seyircisini İcardi'ye karşı kışkırtacaksın.. Onlar böyle şeyi yemez.. İcardi o muhteşem karakter ve futbol bilgisini GS'ın emrine sundu ve 3 katı paraya Suudi Arabistan'a gitmedi... Bence diğer kıytırıklarla uğraş örneğin, Dombili, Zaha, Tete vs

İsmail
İsmail - 4 ay Önce

Evet Galatasarayda Lider boşluğu disiplinsizlik tembellik hat safhada icardi nerede teke berbat Zaha berbat en donbale berbat şımarmış hepsi teknik direktör acilen gitmeli yönetim acil tedbirler alınmalı yoksa yönetim de gitmedi rezilsiniz utanmazsınız artık maçlara gelmek istemiyorum böyle Futbol izlemek istemiyorum defolun

Bülent Hakkı Metiner
Bülent Hakkı Metiner - 4 ay Önce

Sanane Serhat Efendi sen kendi şikeci takımına bak.