Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'ın başına kaldı, gitmeyecek ve 12 milyon Euro alacak"

Galatasaray, Rams Park'ta Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken sergilenen futbol beğenilmedi.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'ın başına kaldı, gitmeyecek ve 12 milyon Euro alacak"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TETE, GALATASARAY'IN BAŞINA KALDI"

"Tete'nin Galatasaray seviyesiyle alakası yok. Tete'nin menajeri büyük menajermiş. Şu topçuya 3 milyon Euro maaş bağladı. Hızı olmayan, çalım atamayan, şut atamayan, net pozsiyonlarda dağa taşa vuran adama Galatasaray, 4 yılda 12 Milyon Euro para bağladı ve alacak. Zaha'nın bir adı var, gidebilir ama Tete gitmeyecek. Tete, Galatasaray'ın başına kaldı. Rashica'dan iyi miymiş, Rashica'nın yerine koymaya değer miymiş? Tete çalım atmayı gerçekten bilmiyor. Çalım atmayı bilmeyen Brezilyalı ilk defa gördüm. Gerçekten numunelik, çok araman lazım."

"HALİL'DE SANTRFORLUKLA İLGİLİ HİÇBİR ŞEY YOK"

"Halil Dervişoğlu, santrforlukla ilgili hiçbir şeyde yok ama bazı anlarda yeteneğini gösteriyor. Belli ki yeri santrfor değil."

"MERTENS ABİ KADAR İŞ YAPAMIYORLAR"

"Zaha, Tete ve Halil Dervişoğlu'nun toplam 37 yaşındaki Mertens abi kadar iş yapamıyorsa zaten sıkıntı yaşarsın. 5 tane mi atacaksın? Nadiren atar. Galatasaray'ın standartı bu değil."

"ICARDI SAĞ OLSUN, İYİLİKTEN MARAZ DOĞAR"

"Icardi de sağ olsun. Galatasaray'ın yedek santrforu varken adam 1 dakika süre almasın diye 90 dakika oynayıp süre aldırmadı. Bakambu, kupaya gittiğinde de Icardi, şu anda yarı tatil, yarı dinlenme yapıyor. Dinlenmeyi zamanında yapsaydı Galatasaray'ın çok daha hayrına olurdu. İyilikten maraz doğar. Hiçbir futbolcuya böyle bir hak verilmemesi gerektiği de net şekilde test edilmiş oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 14:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurki
Gurki - 4 ay Önce

İsmi tete diye aldılar önce fener istiyordu

İsmail
İsmail - 4 ay Önce

Uğur Bey gerçekten doğru söylüyor tete Beş para etmez Zaha beş para etmez endonbale ile beş para etmez başımıza bela oldu tete ya bu adam bir şey yaptığını gören var mı Ben göremiyorum ya Bırak oynatma kardeşim oynatma ya altyapı'dan bir futbolcu koy oraya Baran'ı koy Eyüp koy Okan Defol git ya da adam gibi takım kur

Ali Aksoy
Ali Aksoy - 4 ay Önce

Bu Tete'yi transfer eden kişi ne olur bu iş nasıl oldu anlatsin.Yahu adam hayatımdaki tek çalımı Galatasaray'a atmış.İkinci Tarık Çamdal vakası, bedava desen kimse takıma almaz.