Mehmet Demirkol: "Bitti, gitti derken bir anda Galatasaray'ın en iyi transferi oldu"

Galatasaray'da Kayserispor maçının kayıpsız geçilmesi büyük önem taşırken sarı kırmızılı oyuncuların performansı eleştiri aldı.

Mehmet Demirkol: "Bitti, gitti derken bir anda Galatasaray'ın en iyi transferi oldu"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"HALİL'DEN ÖNCE ZAHA'YI, ZAHA'DEN ÖNCE TETE'Yİ KONUŞMAK GEREK"

"Halil Dervişoğlu'nun üzerine çok gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Halil'den önce Zaha'yı konuşmak gerekiyor. Zaha'dan önce Tete'yi konuşmak gerekiyor. Mertens dışında ki Ndombele'nin de hakkını verelim, o da sahada olduğu dönemde hiç fena değildi, çok fazla çözüm üreten futbolcu yoktu. Ndombele'yi belli bir standartın üzerinde gördüm."

"KEREM'İN DEĞERİNİ YOKLUĞUNDA ANLAMIŞLARDIR"

"Galatasaraylılar, herhalde Kerem Aktürkoğlu'nun değerini yokluğunda anlamıştır. Kaçırdığı üzerinden Kerem'i tartışabilirsin ama bu kez o pozisyona da giremiyorsun."

"ZAHA, YETERLİ DEĞİL"

"Zaha'nın sol kanat performansının çok yeterli olduğunu söylemek mümkün değil. Zaha'nın oradan çok fazla bir şey ürettiğini söyleyemeyiz. Çerçeveyi bulamadığın zaman sorun oluyor. İkinci yarı bir tane pozisyon geldi, onu içeri atman lazım."

"EN İYİ TRANSFER NELSSON"

"Galatasaray'ın şu andaki en iyi transferi Nelsson. Bitti, gitti derken bir anda en iyi transfer olarak döndü ki kötü de başlamıştı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 14:06
YORUM EKLE