Ümit Özat: "Galatasaray'a gelip 8 numarada oynayacaksa olur, 10 numara da almam"

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 mağlup ederken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Ümit Özat: "Galatasaray'a gelip 8 numarada oynayacaksa olur, 10 numara da almam"

Galatasaray - Kayserispor maçında sarı kırmızılıların temiz bir golü iptal edilmesine rağmen Kayserispor'un paylaşımı şaşkınlık yarattı.

Futbol yorumcusu Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"HAKEMİN SONUCU ETKİLEYEN HATASI OLMADI"

"Galatasaray'ın iptal edilen golünde yüzde 1000 faul yok. Yani gol. Galatasaray'ın penaltısı, yüzde 1000 net penaltı. Kayserispor'un penaltısı da net penaltı. Hakemin Kayserispor aleyhine sonucu etkileyen hiçbir hatası olmadı. Kayserispor neyin açıklamasını yapmış? Bunu anlamak mümkün değil." 

Ümit Özat, transfer gündemiyle ilgili ise şunları söyledi:

"MERTENS VARKEN 19 NUMARA ALMAM"

"Mertens varken 10 numara almam. Pasalic, 8 numarada oynayacaksa olur. Rıdvan Yılmaz, Angelino'dan iyi oynar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 4 ay Önce

Ya Ümit, sen ne kadar kötü bir adamdın eskiden.. GS'ımızın hep aleyhine sözler söylerdin.. Kafaya saksı yedin galibe (öyle ise çok iyi olmuş) ve bir GS'lı olarak hergün senin yazılarını okuyorum.. Belkide her canlı gibi sen de birgün GS'lı olmanın hazzını tadacaksın.. :) Sevgiler

Ahmettooal
Ahmettooal - 4 ay Önce

Ümit hoca yorumları tamam ama verilmeyen bir golvar bence bu sonucu direk etkilerdi o gol verilse Kayseri'nin vardı düşerdi ..aksine kayseriyi oyunda tuttu