Burhan Can Terzi: "Yüksek ihtimalle Galatasaray'a transferi gerçekleşecek, oyuncu gelmeye sıcak"

Galatasaray, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor.

Burhan Can Terzi: "Yüksek ihtimalle Galatasaray'a transferi gerçekleşecek, oyuncu gelmeye sıcak"

Galatasaray'da transfer de sıcak saatlerin yaşandığı bir döneme girildi.

Sarı kırmızılı yönetim sol bek transferi için büyük mesafe katederken orta saha bölgesi için de arayışlarda bulunuyor.

RIDVAN YILMAZ VE BERKAY ÖZCAN GÜNDEMİ

Galatasaray muhabir Burhan Can Terzi, Sportcell Youtube kanalında sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"RIDVAN YILMAZ TRANSFER YÜKSEK İHTİMALLE GERÇEKLEŞECEK"

"Rıdvan Yılmaz transferinde oyuncu tarafı Galatasaray'a gelmeye sıcak, Rangers opsiyonsuz kiralamak ya da bonservisiyle satmak istiyor. Galatasaray opsiyonlu kiralamak istiyor. Transferin yüksek ihtimal gerçekleşeceğini düşünüyorum. Galatasaray kiralık artı opsiyonla işi çözmek istiyor. Rangers ya bonservis ya da kiralayın. Kiralık artı opsiyon olmaz tavrında. Ben Galatasaray ile Rangers'ın orta yolu bulma ihtimalini güçlü görüyorum. Durum tam olarak bu şu an için. Rıdvan akşam maça çıkacak. Kulüpler arasında henüz anlaşma sağlanmadı. Akşamdan sonra sıcak gelişmeler yaşanabilir."

"BERKAY ÖZCAN İÇİN 'SIFIR İHTİMAL' DEDİLER"

"Galatasaray'ın Berkay Özcan'a şu an için ilgisi bulunmuyor. Berkay Özcan haberi hakkında kulüp tarafı bana 'Bu haberi yapmadan önce bir muhakeme yapmıyorlar mı? Kesinlikle yalan, sıfır ihtimal' dedi." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 14:42
YORUM EKLE