Emre Kaplan: "Benim kafama yatmamıştı ama Galatasaray'ın transfer için görüşme yaptığı doğruymuş"

Galatasaray'ın Benfica forması giyen milli oyuncu Orkun Kökçü'yü gündemine aldığı belirtiliyor.

Emre Kaplan: "Benim kafama yatmamıştı ama Galatasaray'ın transfer için görüşme yaptığı doğruymuş"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Benfica'da kadro dışı kalan Orkun Kökçü'nün Galatasaray ile anılmasıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN GÖRÜŞME YAPTIĞI DOĞRUYMUŞ"

"Devre arasında Orkun Kökçü'nün Benfica'dan kiralık olarak ayrılmak istediği ve Galatasaray'ın görüşme yaptığına dair bir şeyler duydum. Ancak oyuncu çok yüksek bir rakama oraya yeni gittiği ve yarım sezonda oyuncunun ayrılması kafama yatmadığı için haberleştirmedim. Aslında o dönemki istihbarat biraz doğruymuş."

"ÇOK SOMUT AŞAMALARA GELMEDEN KAPANDI"

"Orkun Kökçü, şimdi mutlu olmadığını açıkladığı için kadro dışı kaldı. O dönem de benzer sorunlar yaşadığı ve oynamak istediği için Avrupa Şampiyonası'nı düşünerek Galatasaray ile bir görüşmesi oldu. Çok somut aşamalara gelmeden de kapandı."

"DEVRE ARASI FIRATTI, YAZ AYINDA ÇOK ZOR"

"Yaz ayında böyle bir şey olması çok kolay değil. Devre arasında bir fırsat olabilirdi. Benfica, sezon sonunda bonservis kazanmak isteyecektir. Çünkü çok ciddi paralar yatırdılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 03:23
YORUM EKLE