Emre Kaplan: "Bize "Bunların dışında bir isim gelirse şaşırmayın' dedi"

Galatasaray’da teknik direktör gündemiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Nuri Şahin ve Okan Buruk isimleri ön planda yer alırken Emre Kaplan, önemli bir detayı duyurdu.

Emre Kaplan: "Bize "Bunların dışında bir isim gelirse şaşırmayın' dedi"

Galatasaray’da Domenec Torrent ile yolların ayrılması artık kesinleşti. İki başkan adayı da İspanyol teknik adamı düşünmediklerini dile getirdi.

TEKNİK DİREKTÖR GÜNDEMİ

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında önemli bir bilgiyi aktardı.

Kaplan’ın açıklamaları şu şekilde:

-METİN ÖZTÜRK’ÜN EKİBİNDEN YAKIN BİR İSİM SÖYLEDİ-

Okan Buruk ve Nuri Şahin ismi konuşuluyor. ‘Bunların dışında bir isim göreve gelirse şaşırmayın’ şeklinde Metin Öztürk’ün ekibinden yakın bir ismin söylemi var. Açıkçası benim aklıma başka isim gelmiyor ama İlhan Palut çok mantıksız değil.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2022, 15:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
CEMAL KOCAMAN
CEMAL KOCAMAN - 2 yıl Önce

GALATASARAYIMIZIN ÖNCELİKLE SORUNU TEKNİK DİREKDÖR OLMADIĞI HALDE BASIN KURULUŞLARI VEYA MEDYA MENSUPLARI HEP TEKNİK DİREKDÖR ÜZERİNDEN GALATASARAYI ELEŞDİRMEKTE VEYA YÖNLENDİRMEKDEDİR .OYSA ÖNCELİĞİMİZ TAMAMEN KULÜBÜ HER YÖNÜYLE YÖNETEBİLECEK BAŞKANA İHTİYAÇ VARDIR . ŞU AN GÖRÜLÜYOR Kİ BAŞKAN BULMAK MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR ADAY OLAN İKİ BAŞKAN ADAYIDA BU BUHRAMDAN GALATASARAYIMIZI ÇIKARMASI MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR. HEP DOLAMAÇLI CEVAPLAR VERİYORLAR. BEN CEMAL KOCAMAN OLARAK ÜYELERE VE DİVAN KURULUNA RİCA EDİYORUM ORAYA ADAM GİBİ BİR ADAM HER YÖNÜYLE ADAM OLAN BİR BAŞKAN SEÇİN YOKSA GENE SENELERİMİZ DURSUN ÖZBEK BURAK ELMAS GİBİ YÖNETİCİLER GİBİ YOK OLUP GİDECEKDİR.