Emre Kaplan: "Galatasaray en fazla 2 milyon Euro öder, 10 milyon Euro'sunu kulübü ödeyecek"

Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray en fazla 2 milyon Euro öder, 10 milyon Euro'sunu kulübü ödeyecek"

A Spor Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"WANDA NARA'NIN ÖNCELİĞİ İTALYA VE İSPANYA"

"Icardi'ye Suudi Arabistan'dan birkaç tane teklif var. Icardi çok sıcak bakmıyor. Para şu anda  birinci konu değil. Biraz daha kendi mutluluklarını ve rahatlıklarını düşünüyorlar. Icardi, iki kızyıla birlikte İstanbul'da yaşıyordu. Wanda Nara, çocuklarının kendisinden uzakta olmasından hoşnut değil. Wanda Nara da Arjantin'de yaşıyor. Kendi işleri olduğu için buraya gelemiyor. Bu nedenle önceliğini İtalya ve İspanya'dan gelecek teklifleri bekliyor. Icardi, İstanbul'a gelmek ve yaşamak istiyor. Onun için hiçbir sorun yok ama tek başına karar vermiyor. Wanda Nara'yı ikna etmek gerekecek."

"TALISCA İLE GÖRÜŞÜLÜYOR"

"Teklif Al Nassr ve Talisca tarafından Galatasaray'a geliyor. Talisca, o ligin en büyük yıldızıydı. Her sene 20-25 tane atıyor. Şimdi Ronaldo, Benzema'lar o lige geldi ve daha da gelecek. Talisca'nın bu durumdan dolayı biraz huzur kaçmış. 'Ligin yıldızıydım, kenarda kaldım' diye... Galatasaray ile bağlantısı olan biri başka bir transfer için Al Nassr ile görüşme yapıyor. O esnada da Al Nassr kulübünden bir yetkili 'Talisca'nın ayrılma durumu var.' diyor. Oradan haber geliyor. 12 milyon Euro maaşı var ama mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın vereceği para maaşının en fazla 2 milyon Euro'su... Talisca cephesiyle görüşüyorlar ve Talisca olumlu baktığını söylüyor. Maaşının 10 milyon Euro'luk kısmını da Al Nassr karşılayacak. Galatasaray teklifini yaptı, Talisca ile hala görüşülüyor. Galatasaray'ın çok ciddi ilgisi var."

"TEKLİF GELİRSE MERTENS İLE YOLLAR AYRILABİLİR" 

"Belki bir teklif gelirse Mertens ile yollar ayrılabilir. Teklif gelirse Galatasaray yönetiminin 'Hayır' diyeceğini çok zannetmiyorum. Çünkü çok maliyetli. Yedek olarka düşünülüyor, imza parasıyla birlikte 4 milyon Euro kazanıyor.

"DEMBELE İÇİN EN CİDDİ KULÜP GALATASARAY"

"Galatasaray, Ocak ayından beri Dembele ile görüşüyor. Ocak ayında ilk teklifini yaptı, o günden beri hep temas halindeler. Serbest oyuncu olduğu için 20 kulübün teklifi var. Dembele eleyerek o sayıyı biraz düşürmüş ve ilk baştaki kadar da teklif yok. Bunlar arasında en ciddi olan Galatasaray. Everton'ın ismi geçiyor. Galatasaray, ciddi olarak yeniden görüşmeye başladı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2023, 17:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan uzun
Kenan uzun - 12 ay Önce

Wanda narayi ikna etmek lazım