Emre Kaplan: "Galatasaray görüşme yapıyordu, 2 milyon Euro maaş istediler, kabul edilmedi"

Galatasaray'da yeni transferlerin yanı sıra iç transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray görüşme yapıyordu, 2 milyon Euro maaş istediler, kabul edilmedi"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında sarı kırmızılılarda yaşnan gelişmelerle ilgili bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA 'AYRILIYORUM' DEMEDİĞİ SÜRECE BİR HAMLE OLMAZ"

"Muslera, 36 yaşına geldi ve Galatasaray'da ne kadar devam edeceği merak ediliyor. Muslera, 'Ben Galatasaray'dan ayrılıyorum' demediği sürece Galatasaray'ın onun yerine bir hamle yapacağını düşünmüyorum. Alternatif olarak yerli bir kaleci olabilir ama ilk 11'de oynayacak yabancı bir kaleci transferi olacağını düşünmüyorum."

"TORREIRA'YA İLGİ OLDUĞUNU DUYUYORUZ"

"Torreira için resmi bir teklif yok. İlgi olduğunu biz de Galatasaraylı yöneticiler duyuyor. Çok da doğal. İtalya'da önemli işler yapmış bir oyuncu. Orada hala cazipliğini koruyor. Sezon sonu görüşmeler olacağını düşünüyorum."

"SACHA BOEY'İN MENAJERLERİ 2 MİLYON EURO MAAŞ İSTEDİ"

"Sacha Boey ile görüşmeler yapılıyordu ama menajerlerinin talepleri biraz yüksek olunca rafa kalkmıştı. 400 bin Euro maaş alıyor ve 2 milyon Euro istediler. Yönetim de kabul etmedi. Şimdi yeniden masaya oturma durumu olacak. Galatasaray'ın verceği maksimum maaş 1.1-1.2 milyon Euro civarı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2023, 00:10
YORUM EKLE