Emre Kaplan: "Galatasaray yönetimi bu transferden biraz pişman, son birkaç şansı kaldı"

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmaları devam ediyor.

Emre Kaplan: "Galatasaray yönetimi bu transferden biraz pişman, son birkaç şansı kaldı"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler değerlendirmelerde bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BERKAN KUTLU'NUN DÖNEMSİ ÇOK GERÇEKÇİ DEĞİL"

"Berkan kutlu'nun ayrılığı kimse için hayırlı olmadı. Zaten Galatasaray cephesi böyle bir ayrılığı istemiyordu. Berkan kalsaydı zaman zaman Torreira'yı dinlendirmek için oynardı ve sonradan enerjiye duyulan maçlarda da izlerdik. Okan hoca, geçen sene de böyle kullanmıştı. Burada çok ciddi baskıyla karşı karşıyaydı. Bununla çok mücadele etmek istemedi. Devre arasında dönmesi çok gerçekçi değil. Galatasaray'ın da şu anda böyle bir girişimi yok. Berkan da sezon sonuna kadar kalmak isteyecektir."

"NDOMBELE'NİN BİRKAÇ ŞANSI KALDI"

"Orta saha için çok fazla alternatif var. Ndombele'nin son birkaç şansı kaldı. Yönetim tarafı, bu transferden biraz pişman. Çok fazla ışık vermedi. Milli arada çok fena olmadığı söyleniyor. Okan hoca, futbolcuları kazanma odaklı. Ndombele'yi son ana kadar kazanmaya çalışıyor. Eğer herhangi bir ışık görülmezse Ocak ayında gönderilir."

"ANGELINO İÇİN OLUMLU DÖNÜŞ GELMEDİ"

"Angelino, 3 maç daha oynarsa opsiyonu dolmuş oluyor. Okan hocaya da opsiyonu söylenemez. Yönetim, kulübüyle orta yolu bulmaya çalışıyor. Henüz olumlu dönüş gelmedi. Sezon başında böyle anlaşılmış, çok ikna edilebilir değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 17:37
YORUM EKLE