Nevzat Dindar: "Bence sürpriz olacak, 25-30 milyon Euro'ya Galatasaray'ın kapısını çalacağı söyleniyor"

Galatasaray'da iç ve dış transferde hareketli günler yaşanmaya başladı.

Nevzat Dindar: "Bence sürpriz olacak, 25-30 milyon Euro'ya Galatasaray'ın kapısını çalacağı söyleniyor"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendiri.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY İÇİN FEVKALADE OLDU"

"Galatasaray milli araya fiziksel ve mental olarak yorgun girmişti. Bu ara Galatasaray'a fevkalade iyi geldi. Özellikle Milli takımlara giden oyuncunun az olması da iyi oldu. Milli aralar genelde büyük takımların kabusu olurdu ama Galatasaray için durum tersine döndü. Bazı oyuncular form tutmak için fırsat olarak kullandılar. Yine sakat oyuncular için de iyi oldu. Mesela Icardi iğneyle oynuyordu ama performansı düşmüştü."

"ICARDI HİÇBİR YERE GİTMEDİ"

"Beşiktaş maçında sakatlanan Icardi hem Avrupa'da hem de ligde fedakarlık yaparak iğneyle oynuyordu. Bu milli arada Icardi hiçbir yere gitmedi, İstanbul'da kaldı ve tedavisini yoğun şekilde sürdürdü. Bugün, yarın takımla antrenmanlara çıkmasını bekliyoruz."

"MUSLERA'DA SORUN YOK"

"Muslera'da da herhangi bir sorun yok, milli takıma gitmedi. Herhangi, bir sorun yok. Kalede olacak."

"GALATASARAY, RIDVAN YILMAZ'I TRANSFER ETMEZ"

"Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz'a neden ilgisi olsun? Angelino ondan 3-5 gömlek üstün bir oyuncu. Bence bu bir risktir. Yerli pasaportu olduğu için Galatasaray, Rıdvan'ı transfer etmez diye tahmin ediyorum."

"SALİH ÖZCAN'I ALMAK KOLAY DEĞİL"

"Salih Özcan, Galatasaray için önemli bir hedef. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin de ilgilendiği bir oyuncu. Hatta Bayern Münih bile yapabilir. Galatasaray 3'e 5'e bakmaz, bonservisini verir ama Salih'in düşüncesi ne? Buraya gelmek gibi bir düşüncesi yok ama Dortmund da satmak istemiyor. Almak kolay değil."

"INTER'İN SACHA BOEY İÇİN KAPIYI ÇALACAĞI SÖYLENİYOR"

"Sacha Boey konusunda bir anlaşma yok. Ama sözleşmesi devam ediyor ve belli ki yazın en kötü iyi bir rakama satılabilir. Aceleci olmaya gerek yok. Boey 2.5 milyon Euro istiyor. Netice olarak 1.2, 1.3 kabul ederse sözleşmesi uzatılır. Bence sürpriz İtalya'dan olacak Inter'in 25-30 milyon Euro bandında Galatasaray'ın kapısını çalacağı söyleniyor. Hem Inter hem de Galatasaray açısından cazip. Ama devre arasında Galatasaray satmayabilir, önümüzdeki sezondan itibaren bir anlaşma da yapabilir."

"ABDÜLKERİM İÇİN BİRÇOK TAKIM GELECEK"

"Abdülkerim Bardakcı zam istemedi ama Galatasaray yönetimi hak ediyor diye maaşını 30 milyona çıkartacak. Yaz döneminde Abdülkerim için birçok takım Galatasaray'ın kapısını çalar. Almanya ve Bayern Münih maçları sonrası Abdülkerim'in piyasası yükseldi."

"KEREM, 10 NUMARAYA VEDA EDİYOR"

"Kerem Aktürkoğlu 10 numara pozisyonuna veda ediyor. Kerem'in sol açıkta daha iyi performans göstereceğini düşünüyor Okan hoca. Kerem solda oynadığında skorer kimliğini daha iyi yansıtıyor ve kendisini daha iyi hissediyor."

"ZANIOLO, GERİ DÖNMEZ"

"Zaniolo'nun geri geleceği ile ilgili bir bilgim yok. Ama Galatasaray Zaniolo'yu artık satar. Galatasaray Zaniolo'dan zarar etmez. Biraz Kim Min Jae'ye benzetiyorum, bir proje gibi. Zaniolo için sonraki adım belki de daha büyük bir takım olacak. Türkiye'ye geri döneceğini sanmıyorum."

"NDOMBELE, SANKİ BU ARAYI BEKLİYORMUŞ GİBİ"

"Milli ara Ndombele'ye yaradı. Sanki bu arayı bekliyormuş gibi. İnsanlar fiziksel haline bakarak yargılıyorlardı ama onun yapısı böyle. Onun sorunu biraz daha mentaldi. Bugüne kadar bildiklerimizi unutturacak bir Ndombele'ye hazır olun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 09:42
YORUM EKLE