Burhan Can Terzi: "Galatasaray'a gerçekten gelmek istiyor, Fenerbahçe'nin tepkisinden çekinmiyor"

Galatasaray'da iç ve dış transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'a gerçekten gelmek istiyor, Fenerbahçe'nin tepkisinden çekinmiyor"

Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, Sportcell Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Terzi'nin açıklamaları şu şekilde:

"ALTAY BAYINDIR, GALATASARAY'A GERÇEKTEN GELMEK İSTİYOR"

"Muslera, yeni sözleşme teklifine henüz sıcak bakmadı. Sezon sonu cevabını vereceğini söyledi. Gündemdeki isimlerden birisi de Altay Bayındır. Manchester United'da fazla forma şansı bulamıyor ve Altay Bayındır, Galatasaray'a gerçekten gelmek istiyor. Altay, Manchester'da düzenli olarak formayı devralmazsa, Galatasaray opsiyonunu düşünüyor. Fenerbahçe'nin tepkisinden çekinmiyor."

"AL HİLAL , ZAHA'YI İSTİYOR"

"Wilfried Zaha sağ kanatta denendi, verimli olamadı. 10 yıl boyunca Premier Lig seviyesinde sol kanatta oynayan bir oyuncuyu sağ kanatta oynatmakta zorlanırsınız. Zaha'yı Jorge Jesus'un takımı Al-Hilal istiyor. 10 milyon Euro bonservis veren futbolcuyu alır götürür. Okan Buruk ve yönetim, oyuncusuna güveniyor."

"KUPA MAÇLARINDA OYNAYACAKLAR"

"Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde hata yapma şansı yok. Ligde de kafa kafaya bir yarış var. Okan hoca riske girmek istemiyor. Önlerinde olan birçok futbolcu var. Eyüp Aydın ve Gökdeniz Gürpüz, Kupa maçlarında süre alacaklar." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023, 19:11
YORUM EKLE