Metin Karabaş: "Galatasaray yeniden görüşmelere başladı, 2.5 milyon Euro maaş istiyor"

Galatasaray ile Sacha Boey arasında bir süre önce tıkanan yeni sözleşme görüşmeleri tekrar başladı. Ancak Galatasaray ile Fransız yıldız henüz anlaşma sağlayabilmiş değil.

Metin Karabaş: "Galatasaray yeniden görüşmelere başladı, 2.5 milyon Euro maaş istiyor"

Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği mükemmel performansla Avrupa devlerini peşine takan Sacha Boey’in devre arasında satılmaması için Galatasaray cephesinde önlem arayışı var.

SÖZLEŞMESİ YENİLENECEK 

Sarı kırmızılılar, uzun süredir yeni sözleşme talep eden 23 yaşındaki futbolcunun kontratını yenileyerek en azından sezon sonuna kadar takımda kalmasını sağlamak istiyor.

ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞTI

Galatasaray ile 2 yıl daha mukavelesi olan Boey ile yaz döneminin sonuna doğru da masaya oturulmuş, ancak mutabakata varılamamıştı.

GÖRÜŞMELERTEKRAR BAŞLADI

Nelsson’da yaşananın aksine Avrupa’dan gelen teklifleri, oyuncuyu küstürmeden geri çevirmeyi planlayan sarı kırmızılılar, kontrat görüşmelerini tekrar başlattı.

500 BİN EURO'LUK FARK VAR

Galatasaray Yönetimi’nin Boey’ye önerisi, yaklaşık 2 milyon Euro civarında. Ancak senelik maaş beklentisi net 2.5 milyon Euro olan Fransız sağ bek, bu teklifi geri çevirdi.

SERBEST KALMA MADDESİ GÖRÜŞÜLÜYOR

Tarafların ayrıca serbest kalma maddesinin bedeliyle ilgili de bir anlaşmazlık yaşadığı öğrenildi.

ORTAK NOKTA BULMAYA ÇALIŞILIYOR

Ancak sürecin negatif şekilde ilerlemediği, tarafların ortak bir nokta bulma konusunda yapıcı davrandığı belirtiliyor.

HEDEF 2027'YE KADAR İMZA ATTIRMAK

Sarı kırmızılı yönetim, kısa bir süre içerisinde Boey’ye yeni teklifini sunacak. Hedef, 2025’te bitecek sözleşmeyi 2027’ye uzatmak.

OCAK AYINDA KAPILAR KAPALI

Muhtemel bir satışın ise en iyi ihtimalle önümüzdeki yaz gerçekleşmesi planlanıyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2023, 19:56
YORUM EKLE