Okan Buruk: "Senden büyük beklentilerimiz var, artık kendini gösterme zamanın geldi"

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla kiralık olarka kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele henüz beklentileri karşılayamadı. Okan Buruk, milli arada ekstra çalışmalar yapan Fransız oyuncu için kararını verdi.

Okan Buruk: "Senden büyük beklentilerimiz var, artık kendini gösterme zamanın geldi"

Galatasaray’da milli ara en çok Tanguy Ndombele’ye yaradı.

Aslan’ın tartışılan yıldızının antrenmanlarda son derece istekli bir görüntü çizdiği ve her geçen gün performansının arttığı bildirildi.

Transferin son günü Tottenham’dan bedavaya kiralanan Fransız oyuncu futbolundan çok fazla kiloları ile gündeme geliyordu.

MİLLİ ARA İLAÇ GİBİ GELDİ

Geride kalan haftalarda büyük hayal kırıklığı yaratan ve katkı veremeyen yıldız futbolcunun opsiyonunun kullanılmaması ve devre arasında yolların ayrılması bekleniyordu.2 6 yaşındaki oyuncu için verilen milli ara ilaç gibi geldi.

OKAN BURUK, EN DOĞRU ZAMANI BEKLEDİ

Florya’daki çalışmalarda bir hayli çalışkan olduğu belirtilen Ndombele için doğru zamanı bekleyen Teknik Direktör Okan Buruk’un, oyuncusuna zorlu periyotta şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.

ÖZEL GÖRÜŞME YAPTI

Özellikle orta alanda Ndombele’nin hazır durumuna gelmesiyle beraber işlerinin rahatlayacağını düşünen Buruk’un futbolcusuyla özel bir toplantı yaptığı da belirtildi.

OKAN BURUK: "KENDİNİ GÖSTERME ZAMANIN GELDİ"

Sarı kırmızılı teknik adamın “Oynaman için en doğru zamanı bekledik. Özel bir oyuncusun ve senden büyük beklentilerimiz var. Artık kendini gösterme zamanın geldi” dediği öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 09:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Uğurderin
Uğurderin - 6 ay Önce

Bence
İkinci
Bir
Şansı
Hak
Ediyor
Takımda
Kalmalı