Emre Kaplan: "Yazın İstanbul'a gelir, Galatasaray'ın kampına katılır, sonra gider"

Galatasaray'da bazı oyuncuların geleceği şimdiden netleşmeye başladı.

Emre Kaplan: "Yazın İstanbul'a gelir, Galatasaray'ın kampına katılır, sonra gider"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE'DEN KASIM AYINDA ÜMİT KESİLMİŞTİ"

"Ndombele, anlaşılması zor bir oyuncu. Lyon'da müthiş bir çıkış yapmıştı ve Kante'den daha iyi bir oyuncu olup olmadığı konuşuluyordu. Hakikaten uçuyordu. Tottenham'da da bir süre devam ettirdi ama sonra bir anda çöküş yaşadı. Çok fiziksel gibi gözükmüyor, adamın futbola dair bir hırsı yok. Çok yetenekli, yaşı da genç ama maalesef hiç ileriye gitme durumunu görmedik. Galatasaray teknik heyeti de Kasım ayında Ndombele'den ümidi kesmişti. Okan hoca, bütün oyunculardan verim almaya çalışıyor. Rotasyonda oyuncu sıkıntısı olduğu için ondan da sonuna kadar yararlanmaya çalışıyor."

"ZIYECH İLE YOLLAR AYRILIR"

"Ziyech'in oyun zekası gerçekten müthiş. O yüzden de kızıyorum. 10-15 maç üst düzey bir Ziyech'i keşke izleyebilseydik. Gerçekten büyük bir kayıp. Bir adım sonrasını düşünebiliyor. Ziyech ile devam edilme şansı yok. Bu sene yaşananları gördük. Devamlılık ve aidiyet görmedik. Bu risk alınmaz ve yollar ayrılır."

"ZAHA, HAYAL ETTİĞİMİZ PERFORMANSA ÇIKMADI"

"Zaha, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu ama hayal ettiğimiz performansa hiçbir zaman çıkmadı. Ancak kritik anlarda attığı kritik goller var. Tabela anlamında beklentiyi karşıladı ama hep tartışıldı. Sezon sonuda iyi bir teklif gelirse Galatasaray reddetmez. Çünkü yüksek maaşı var."

"YUNUS AKGÜN KAMPA KATILIR VE SONRA GİDER"

"Yunus Akgün, bir süredir Galatasaray'ı aklından çıkarmış durumda. Kariyer planında Avrupa'da devam etmek vardı ve Leicester City oldu. Orada da opsiyon devreye girmeyecek gibi ama Yunus'un yine Avrupa'da devam edeceğini düşünüyorum. Geçen sene de çok fazla talibi vardı ama Leicester City'yi tercih etti. İstanbul'a döner ve belki bir kampa da katılır ama sonra Avrupa'dan bir takıma bu kez bonservisiyle gideceğini düşünüyorum." 

"ZANIOLO, İSTANBUL'A GELMEDEN İTALYA'YA GİDER"

"Zaniolo'nun yaşı hala çok genç ve İtalya'da hala piyasası var. Galatasaray'ın Zaniolo'yu sezon sonunda İtalya'ya yolcu edeceğini düşünüyorum. İstanbul'a hiç dönmeden muhtemelen İtalya'ya gidecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 13:49
YORUM EKLE