Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk tahmini! "Lafı uzatmaya gerek yok, eğer tersi olursa özür dilerim"

Galatasaray ve Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında kıyasıya mücadele veriyor.

Erman Toroğlu'ndan şampiyonluk tahmini! "Lafı uzatmaya gerek yok, eğer tersi olursa özür dilerim"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"UEFA'NIN HAKEMİNE DESEN 5-6 MAÇ CEZA VERİRLER"

"Mert Hakan Yandaş, hakeme 'Buradan çıkamazsın' diyor. Eğer sen bunu UEFA'nın bir hakemine desen sana 5-6 maç ceza verirler. Ama bizim federasyonumuz bunları sineye çekiyor. Trabzon'da o hareketleri yapsana. Çok değil, Fenerbahçe'yi birkaç maç sonra patlatır."

"GALATASARAY'I BEN DE ŞAMPİYON YAPARIM"

"Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyon olması bana göre başarı değildir. O takımı ben de şampiyon yaparım. Şampiyonlar Ligi'nden elendiniz, Avrupa Ligi'nden elendiniz. 2 maçta 6 gol yediğin Sparta Prag'a Liverpool tek maçta 5 tane attı. Başarı az parayla çok iş yaparsan olur."

"TERSİ OLURSA ÖZÜR DİLERİM"

"Fenerbahçe - Trabzonspor maçları hep gergindir. Hele maç Trabzon'da, çok zor. Fenerbahçe maçı alırsa sonuna kadar götürür. Trabzon maçı alırsa Galatasaray şampiyon olur. Lafı uzatmaya gerek yok. Net. Eğer tersi olursa özür dilerim."

"GALATASARAY'IN OYNADIĞI FUTBOL DAHA İYİ"

"Son haftalarda Galatasaray'ın oynadığı futbol, Fenerbahçe'den daha iyi. Oturmuş takımları var, tek kulvarda yoluna devam ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 17:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 2 ay Önce

Galatasaray noktayı koydu bile. Bu iş bitti artık diye düşünüyorum.

Muhittin
Muhittin - 2 ay Önce

UEFA nin hakemi 3 gün önce nasıl maç yönetti ona bakarsan. Hakem yerde yatana prim vermiş olmalı ki ilk yarı 23 dk top oyunda kalmış. UEFA da böyle bir yönetim yok.

Cem
Cem - 2 ay Önce

Icardi ankaragü macında hareketi var aradan bir hafta gecmiş tff tereddüt et.eden cezayı kesti . Fb herhafta olmayan pe altı veriyorlar fut olcu ter iyezlik ediyor cıt yok sözüm sana lige heycan katıyorlarmış

Xx
Xx - 2 ay Önce

Fener agliyo Pendik hep yatti diye dzeko nun anlina saha icinde dikiś attilar maç 6 dk durdu .Pendik yatti Fener hakemin baṣina çulandi fifti fifti zaman kaybi

Birol
Birol - 2 ay Önce

Adam doğru söylüyor. Trabzon bu hafta maçi alirsa Sampiyon belli olur. GAlatasaray.....

Emekli metin
Emekli metin - 2 ay Önce

GS yönetimini tahrik edip suç işlemeye zorlama girişimlerini ibretle izliyoruz...kendini kurnaz zannedenlerin zırvaları hergün sosyal medyada .Türk Futbolu bu zihniyetle bir yere gidemez.sn.Fesarasyon yetkilileri görevlerini yerine getirmeli eğer yapamıyorlarsa.Turk futbolunu kaosa sürüklemeden bırakmalıdırlar.suudi arabistan seferiyle rezil olduk zaten....

Emekli Metin
Emekli Metin - 2 ay Önce

Erman hoca ne konuştuğunu bilir. Açık net konuşmuş..bu fener trabzonda puanlar kaybeder mi evet kaybeder.tabi ikinci pendik vakası olmazsa..basari çalışmak ve istemekle olur. Entrikaların arkasına sığınıp Haram puanlarla olmaz buna Allah razı gelmez..Kendi taraftarini bi yere kadar yalancı futbolunla oyalarsın. Maçlarıda dondurma üstüne konan fistiklarla bi yere kadar gidersin...Sonuç Önem li. Birde lekesiz punlar ve lekesiz şampiyonluk...hak eden ipi göğüsler diyorum.

turgut sağın
turgut sağın @Emekli Metin - 2 ay Önce

Fenerbahçe en az Galatasaray kadar köklü ve büyük bir takım. Ancak Ali Koç başkan olduğu süre her sene geriye gider. Etrafında makul tek bir kişi yok. Uğur Dündar fırsatını bulsa kaçıp gidecek. Allah Fener taraftarına sabır ve güç versin.

Yusuf
Yusuf - 2 ay Önce

Dogruya dogru..kopenhag maci süperlig sampiyonluguna bedeldi