Emre Özcan: "Galatasaray'da hiç beklemediğim bir şeydi, çok sürpriz oldu"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında Manchester United ile 3-3 berabere kalarak puanını 5'e yükseltti.

Emre Özcan: "Galatasaray'da hiç beklemediğim bir şeydi, çok sürpriz oldu"

Socrates Dergi yorumcusu Emre Özcan, Galatasaray - Manchester United maçını değerlendirdi.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCANIN HATALI PLANINI TELAFİ ETTİLER"

"Okan Buruk, Galatasaray oyuncu grubuna yaptığı katkılarla geçtiğimiz sezon skoru ve şampiyonluğu getirdi ama bu maçta Okan hocanın hatalı planının oyuncular tarafından telafi edildiği görüşündeyim."

"NDOMBELE YERİNE KAAN AYHAN'I KOYARSAN OLUR"

"Futbolda oyuncu tercihleri oyunla, gidişatla ve rakiple alakalıdır. Kaliteli bir üretkenlik arıyorsan, genelde ceza sahasında bekleyen bir takıma karşı oynayacaksan, ilk on birde kaliteyi artırırsın. Ama bir fizik mücadele olacaksa teknik kaliteyi biraz kısabilir, dengeleyebilirsin. Torreira'nın yanına Ndombele'nin yerine Kaan Ayhan'ı koyarsan bu olur."

"BU MAÇI OYNAMAYI HAK ETTİLER"

"Kerem, Kaan Ayhan ve Torreira merkezinin bu maçı oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Alanyaspor maçı hem Mertens hem de Ndombele konusunda kafaları karıştırmış olabilir ama bunlar farklı tipte maçlar."

"HİÇ BEKLEMEDİĞİM BİR ŞEYDİ"

"Kaan Ayhan, büyük maçlarda Galatasaray'ın oyununa denge getiren oyuncu. O yüzden Kaan Ayhan'ı yerinden oynatıp merkezde Ndombele ile başlaması çok sürpriz oldu. Hiç beklemediğim bir şeydi. Mertens'i tercih edip Kaan Ayhan'ı orta sahada bırakıp Nelsson ile başlasa yine o kadar şaşırmazdım ama ikisini birlikte yapması hiç beklemediğim bir şeydi. Hem Ndombele ile başladı hem Kaan Ayhan stoper oldu. Kaan Ayhan'ı stoper olması ve Ndombele'nin oynamasının maliyeti ilk golde var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2023, 13:53
YORUM EKLE