Emre Özcan: "Galatasaray'da kalmayacağı söyleniyor, 1 yıl daha tutmak için her şeyi yaparım"

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup ettiği maçta Dries Mertens, performansıyla övgüler aldı.

Emre Özcan: "Galatasaray'da kalmayacağı söyleniyor, 1 yıl daha tutmak için her şeyi yaparım"

Socrates Dergi Youtube kanalında Emre Özcan, Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BU SEZON BEKLENTİMİN ÇOK ÜZERİNDE"

"Mertens, Beşiktaş maçının iyi performanslarından biriydi. Çok özel bir performans gösteriyor. Geldiği zaman soru işaretlerim vardı. Hatta geçen sezonki performansı da beklediğimin altındaydı ama bu sezon ise bu sezonki beklentimin çok üzerinde."

"1 YIL DAHA TUTMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM"

"Kalmayacağı ve kararının kesin olduğu söyleniyor. Ben Galatasaray yönetiminin yerinde olsam, Mertens'i 1 yıl daha tutmak için her şeyi yaparım. Maaşını yarı yarıya düşürüp 1 yıl daha hatta sorna ekibe dahil olması... Çünkü inanılmaz bir karakter."

"İNANILMAZ BİR ADAM"

"Normal hayatta kendisini çok sık görüyorum. Yemek yediği bazı yerler var, 7-8 kişi arkasında sıra falan bekliyor. İnanılmaz bir adam. Yarım saat sırada beklediği yerler var. Enteresan bir karakter ve inanılmaz bir katkı yapıyor."

"MERTENS OLMASAYDI ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA ÇOK GERİDE KALINMIŞTI"

"Bu sene ikamesi yok. Mertens olmasaydı, ilk 11'e yeniden girememiş ya da sakatlanmış olsaydı Galatasaray, muhtemelen şampiyonluk yarışında çok geride kalmıştı. Bu çok net bir gerçek. Bunu her Galatasaraylı kabul ediyordur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 00:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali sami alkış
ali sami alkış - 2 ay Önce

seneye maaşını düşürmek ne?bu senenin iki katını versinler kalsın diye..mesela dombelenin yatarken aldığı parayı mertensin maaşına eklesinler..seneye okadar versinler..musleraya da ziyechin maaşını eklesinler seneye de kaleyi korusun diye..çünkü bu ikisinin muadilini bulmak için boey+zaniolonun bonservisi yetmez,avrupada da enflasyon var unutmayın.belki bulursun performans olarak ama onlarda da aidiyet duygusu olmaz