Nevzat Dindar: "Galatasaray'da son iki antrenmana alınmadı, kısa sürede takıma dönemez"

Galatasaray, Beşiktaş derbisini galibiyetle atlatırken yoğun bir gündem yaşanıyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'da son iki antrenmana alınmadı, kısa sürede takıma dönemez"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ÇOK ÖNEMLİ BİR VİRAJI DÖNDÜ"

"Galatasaray niye zirvede olduğunu gösterdi. Okan Buruk ve öğrencileri çok önemli işlere imza atıyorlar. Son dönemlerde deplasmanda daha rahat kazanıyor içerde ise zaman zaman problemler yaşayabiliyor. Galatasaray şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı döndü."

"KAAN AYHAN VE ICARDI, ÇOK BÜYÜK ÖZVERİYLE OYNUYOR"

"Barış Alper Yılmaz risk alıyor, ikili mücadelelere giriyor. Barış Alper Yılmaz'ın da dikkatli olması gerekiyor. Pozisyon net kırmızı kart. Cepheden baktığında pozisyonda dize darbe yokmuş gibi algılanıyor. Net kırmızı kart. Ağrısı olmayan oyuncu yok. Kaan Ayhan ve Icardi çok büyük özveriyle oynuyor. Derbi sonrası Okan hoca 2 gün izin verdi oyunculara. Çarşamba sabahı yapılacak antrenmanda oyuncuların son durumlarına bakılacak."

"OYUNCULAR TOPLANTIDA İÇLERİNİ DÖKTÜ"

"Galatasaray için çok kritik bir galibiyet oldu bu. Derbinin sonunda bazı açıklamalar oldu Galatasaray cephesinden. Galatasaray futbol takımı Cumartesi günü Florya'da bir yemek yedi. Erden Timur organize etti. Oyuncular bu toplantıda içlerini döktüler. Burada Galatasaray'a karşı oluşan yapının, bazı takımların çok ekstra konsantrasyonundan bahsedildi ve derbinin öneminden söz edildi. Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi burada önemli rol üstlendi. Galatasaraylı oyuncular büyük motivasyonla derbiye geldi."

"ANTRENMANDA KAVGA EDİLDİĞİ BİLGİLERİ YANLIŞ"

"Oliveira bir gün önce kadro dışı bırakılmıştı. Antrenmanda kavga edildiği bilgileri de yanlış. Zaha ve Abdülkerim Bardakcı ise ağrıları sebebiyle kadroya alınmadı. Galatasaray kaybetseydi büyük eleştiriler olacaktı. Derbiyi kaybetse büyük bir problem olacaktı. Bir haftada Avrupa ve kupadan elenmesinin ardından Galatasaray'ın Beşiktaş'a karşı alacağı yenilgiyi kaldırabileceğini düşünmüyorum. Derbide alınacak bir yenilgide Galatasaray karmaşık bir hal alacakken Okan Buruk winner özelliğini gösterdi. Eski oyuncular inanılmaz bir duruş sergileyerek derbi kazanıldı. Galatasaray için çok kritik önemde bir galibiyet."

"SERGIO OLIVEIRA, KISA SÜREDE TAKIMA DÖNEMEZ"

"Sergio Oliveira, Fatih Karagümrük maçında 11 başladı. Performansı tartışıldı ve eleştirildi. Maç sonunda soyunma odasındaki tutumu ve davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Sonrasında yapılan iki antrenmana ise alınmadı. Oliveira'nın sadece 1 maçlığına kadro dışı bırakıldığı bilgisi gelse de kısa sürede bu karardan dönüleceğini zannetmiyorum."

"VINICIUS, HALİL DERVİŞOĞLU'NDAN DAHA KÖTÜ"

"Icardi bu sezon tartışılıyor ama toparlanacağı bir evre olacak. Vinicius, Halil Dervişoğlu'ndan daha kötü bir forvet. Halil'den bile kötüyse gerisini siz düşünün."

"KEREM DEMİRBAY, DERBİYE DAMGA VURDU"

"Galatasaray'da bu sezonki transferler eleştirilir ama dünkü Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi beklentilerin altında kaldı. Galatasaray orta sahada daha iyiydi. Kerem Demirbay derbiye damga vurdu. Mertens derbiye damga vuran isimlerden bir başkası oldu. Davinson Sanchez'in akıllarda yer eden bir performans sergiledi. Nelsson yine güven verdi. Beşiktaş'ın birkaç pozisyonu oldu ve orada Muslera devreye girdi. Galatasaray geçen sezonki takımın ekmeğini yiyor."

"VINICIUS'UN SANKİ AYAKLARI YOK"

"Dünkü iki takımın kulübesine baktığımızda Okan Buruk'un nasıl bir iş başardığını anlayabiliriz. Berkan-Taylan isimleri üzerinden başarısızlık söylemleri yapılırken Berkan, Okan hocayla başka bir oyun oynuyor. Vinicius'u anlamıyorum. Ayakları yok sanki. Bunu dediğimiz Vinicius belki çok kritik bir gol atacak. Futbol bu hiçbir şey belli olmaz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 19:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Savaş Tezcan
Savaş Tezcan - 2 ay Önce

Vinicius'tan hiçbir şey olmaz. Öyle bir futbolcun varsa ancak kenar ortalarıyla uzun boyundan faydalanacaksınız. Top süremiyor, çalım atamıyor, topa vuramıyor... Tabiri caizse tam bir kazma.