Emre Özcan: "Galatasaray'da 'Sen bu takımın ana oyuncusu değilsin' diyor ve bunu kabullendi"

Galatasaray, ligde yoluna dolu dizgin devam ederken Barış Alper Yılmaz rüzgarı esiyor.

Emre Özcan: "Galatasaray'da 'Sen bu takımın ana oyuncusu değilsin' diyor ve bunu kabullendi"

Socrates Dergi yorumcusu Emre Özcan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"MUSLERA HER MAÇTAN SONRA VİDEOSUNU İSTİYORMUŞ"

"Galatasaray'da şunu çok iyi biliyorum. Her oyuncunun maç performansı, bütün aksiyonları 6-7 dakika video çıkarılır. Muslera, her maçtan sonra kendi videosunu istermiş. Bir maçtan sonra bütün aksiyonlarını görmek 6-7 dakika. Bu profesyonel futbolcunun yapamayacağı bir şey mi? Kendini izlemek 7-8 dakika olsun. Yurt dışından da 8'er dakikadan 3 oyuncuyu izlesen toplam yarım saat. Her hafta bunu yarım saat yapsan kendi hatalarını ve iyi yaptığın şeyler görüp yurt dışından meslektaşlarını da izLeyip oradan bir şeyler almak dezavantaj olur mu?"

"GALATASARAY'IN BİR SONRAKİ OYUNCU SATIŞI BARIŞ ALPER OLABİLİR"

"Barış Alper Yılmaz da bunu yapıyormuş. Son bir ayda özel oyuncu işleri yapan bir oyuncu oldu ve yurt dışı için ideal oyuncu haline geldi. Galatasaray'ın bir sonraki oyuncu satışı olabilir." 

"ZAHA, KABULLENMİŞ DURUMDA"

"Okan Buruk'un yaptığı özel işlerden biri. Zaha'ya bir aydır 'Sen bu takımın ana oyuncusu değilsin.' diyor ve Zaha, şu anda bunu kabullenmiş durumda. Bunu yapmak kolay bir şey değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 10:18
YORUM EKLE