Haldun Domaç: "Galatasaray bir imza için artık gün sayıyor, iki transfer de hazır"

Galatasaray'da yeni sezon için ilerleyen süreçlerde iç transfer önemli gelişmeler yaşanacak.

Haldun Domaç: "Galatasaray bir imza için artık gün sayıyor, iki transfer de hazır"

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİR İMZA İÇİN GÜN SAYILIYOR"

"Galatasaray, bir imza için artık gün sayıyor. Sezon sonu için de iki transfer cepte." 

"BENCE İLK İMZA MUSLERA OLACAK"

"Muslera ile ilgili eli kulağında ve bekliyoruz. Yönetim, 1+1 yıllık sözleşme teklif edecek. Galatasaray'da bence ilk imza Muslera olacak. Galatasaray'ın çok önemli ismi. 

"İKİ TRANSFER HAZIRLANDI"

"İki transfer de hazırlandı. Bir tanesi kiralık olark Zaniolo'nun dönüşü. Galatasaray, Zaha, Tete ve Ziyech'ten istediği verimi alamıyor. Oysa geçen sezon Zaniolo, kısa sürede çok ciddi katkı sağlamıştı. İlk transfer Zaniolo olacak. İkinci transfer ise Emin Bayram. Devre arasında Stoke City, 7.5 milyon Euro'luk teklif yaptı. Westerlo'da kiralık olarak oynuyor. Okan Buruk da 21 yaşındaki oyuncu 'Bana lazım' dedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2024, 23:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 3 ay Önce

ADEM11 saat önce
DEVLETİN TELEVİZYONU TRT'DE FENER FANATİKLERİ YUVALANMIŞLAR (ERHAN SEVEN,TARIK ÜSTÜN,BÜNYAMİN GEZER,MURAT KARGI,TAYFUN BAYINDIR...VB) İLK BASKI PROGRAMINDAKİ MURAT KARGI DENEN FENER FANATİĞİ NE ZAMAN FENER PUAN KAYBETSE PROGRAMA ÇIKMIYOR.BU SABAH DA ÇIKAMADI.EY MURAT, BU KADAR FANATİKSEN LÜTFEN BENİM VERGİLERİMLE MAAŞINI ALDIĞIN DEVLETİN TELEVİZYONUNU TERKET.FB TV'SİNE GEÇ.FENER TV SİNDE İSTEĞİN GİBİ AĞLAYABİLİRSİN...EY TRT GENEL MÜDÜRÜ, BUNLARI GÖRMÜYOR MUSUN ? DEVLETİN TELEVİZYONU FANATİKLERİN AT OYNATMA YERİ DEĞİLDİR.

Ahmettopal
Ahmettopal - 3 ay Önce

Haldun dolma. Yazdıysa inanmayın yotube kanalinda her gün bir transfer yazar ama tutmaz diğer spor yazarlarına bakar araştırmak dediği o kopye çeker ama yalan olur