Emre Özcan: "Maaş bütçesi 13 milyon Euro, adama sallamayın, Galatasaray'ın..."

Galatasaray'da Kopenhag beraberliği kadroda birçok değişikliği beraberinde getirecek.

Emre Özcan: "Maaş bütçesi 13 milyon Euro, adama sallamayın, Galatasaray'ın..."

Socrates Dergi yorumcusu Emre Özcan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"45-50 DAKİKALIK BİR KONDİSYONLA ÇIKMAK BİR PROBLEM"

"46-90 arasına bakınca Galatasaray'ın ikinci yarıda hakikaten oyun olarak çok zayıf olduğunu gördük. Gollerdeki iki pozisyon dışında ikinci yarıda üretim çok yetersiz kaldı. İlk Şampiyonlar Ligi maçı, fikstür  konjonktürü itibarıyla Kopenhag gibi iç sahada mücadele edebileceğiniz bir takımla oynuyorsunuz. Mutlaka kazanılması gereken bir maçtı. Bu maça 45-50 dakikalık bir kondisyonla çıkmak bir problem."

"HER SEZON 3-4 TANE GOL YEDİRİYOR"

"Muslera, iyi uzaklaştırma yapamadığı veya baskı altında top kaybettiği için her sezon ayağı ile 3-4 tane gol yediriyor. Baskı altında değildi ama çok kötü bir uzaklaştırma yaptı. Maalesef ayak kalitesi vasatı geçemedi. Türkiye'de iyi ayaklı kaleciye ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle de genel konjonktür içinde bu çok büyük bir problem değil ama böyle maçlarda can sıkıyor."

"İLK YARI OYIN OLARAK ÇOK İYİYDİ"

"İlk yarı oyun olarak çok iyiydi. Rakibin kalitesini de göz önünde bulundurunca en iyi ilk yarı muhtemelen. Ama üretkenlik çok yukarıda mı emin değilim. Zira gol beklentisi 0.89. 'İlk yarı neler neler kaçtı?' düşüncesi var ama tam da öyle olmayabilir. Çok ürettiğin, 'Allah neler kaçtı?' dediğin maçta en az 2.0'ı, 2.5'i görürsün."

"ZAHA, İLK 11 BAŞLAYAMAZDI"

"Zaha, Samsunspor maçında kadroda değildi. Üç gün önceki maçta kadroda olmayan bir oyuncunun bu maça ilk 11 başlaması, futbol olarak doğru değil. Bu beklenti doğru değil. Olsa zaten ikinci yarıya çıkamaz muhtemelen."

"REAKSİYON VEREMİYORSAN HAYAL KIRIKLIĞIDIR"

"Bu maç bir hayal kırıklığı. İlk yarı çok iyi bir oyun var, tamam. Ama futbolda sayısız senaryo var. 1-0'a reaksiyon veremiyorsun, 2-0'a veremiyorsun, 10 kişiye reaksiyon veremiyorsun. Reaksiyon veremiyorsan hayal kırıklığıdır."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SALLAMAYIN"

"Kopenhag'ın maaş bütçesi 13 milyon euro. 13 milyon euro ya. Burada Kerem Aktürkoğlu, sekiz numara yorumu yapılmaz bundan sonra. Kerem'e sallamayın abi. Galatasaray'ın 11'inde Icardi, Ziyech, Mertens, Torreira, Boey var. Kesin Kerem'i, koyun Zaha'yı. Kopenhag'a karşı bunu mu konuşacağız?" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2023, 17:56
YORUM EKLE